Fórum » O TECHNIKE

Canon 1000 D ???

vlados
vlados 2009-01-26 22:49:44+01
Mate niekto prosim canon eos 1000 d? Potrebujem radu ohladom jeho kupy. Je mozne ho pouzivat aj tak jednoducho ako najobycajnejsi kompakt? Moja manzelka je extravyrazny antitalent, ale ja uz chcem nieco kreativne. Ked nie, tak mi vychadza kupit Canon G 10, alebo 2 fotaky, ale to by mi zas brblala.

viking81
2009-01-28 07:56:43+01
príspevok od: wayne
viking81 pekny postreh, pohlad z druhej strany niekedy toho odhali viac, priatelka je predavacka aj ked v textile, a jej sesterka zas robi na benzinke no a tie dve ked rozpravaju prihody z prace az sa mi nozik vo vrecku otvara... ludia sa krvopotne drzia vety nas zakaznik - nas pan, neuvedomuju si vsak pri tom ze len odhajulu svoje rezervy v rozmyslani... no nastastie, parkrat sa mi potvrdilo ze raz sa nam vsetko v zivote vrati tak ma to nejak nevzrusuje uz :)
v to dufam aj ja :) preto tych ludi neriesim a mylim si o nich ked tak svoje...s kolegami sa potom na nich zasmejeme a je dobre :) a tak isto...pribehov by bolo na malu knizku...ci uz vtipnych ale aj tragickych :)

dedo Milan
2009-01-28 10:21:44+01
príspevok od: dodo_bb
Vo včerajšom čísle SME je krásny článok - rozhovor s chlapíkom, ktorý sa zaoberá marketingom. Normálne som si ho odložil. Výskumy potvrdzujú, že 95% nákupných rozhodnutí robíme podvedome a po otázke ´vysvetli, prečo si kúpil práve toto´ odpoveď znie ´neviem´. Takmer nikto už nerieši skutočnú hodnotu a vlastnosti toho, čo kupuje. A dosť hrozne znie jeho skúsenosť, že 80% výrobkov neprežije 1 rok. Všetky kompakty patria do tých 80%...
Myslím si, že s týmto by som sa vedel absolútne stotožniť, ale tá posledná veta je dosť odvážna. Z toho mi vychádza, že ani jeden kompakt nemôže mať viac ako rok a to sa mi zdá nepravdepodobné.

viking81
2009-01-28 11:42:06+01
príspevok od: dedo Milan
Myslím si, že s týmto by som sa vedel absolútne stotožniť, ale tá posledná veta je dosť odvážna. Z toho mi vychádza, že ani jeden kompakt nemôže mať viac ako rok a to sa mi zdá nepravdepodobné.
je to nepravdepodobne...i ked kazovost tam je...len tazko povedat do akej miery zavinena clovekom alebo vyrobou :)

wayne
2009-01-28 12:22:42+01
je to clovek z marketingu, je to myslene ze ziadny kompakt nevydrzi na pultoch dlhsie ako rok...

dodo_bb
2009-01-28 12:23:38+01
Páni, ten článok hovoril o marketingu - t.j. každý kompakt je po roku preč z trhu, nie pokazený :-))) Asi som to nejasne napísal, sorry

viking81
2009-01-28 13:12:35+01
jj napisal :) tak potom to je suhlas :) 80% veci sa fakt obmeni...ostava len to co sa fakt nepreda...

Strana 2 z 2

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()