Na učel fotenia na akííí sa spííítuješ sa hodí Lomo , ale pozor s ext. zabl. jednotkou.....na orbit odporúčam Smenu 8...baľšája ruskaja mašina vyderži vsjo....Aby ti ju ostatný kozmonauti nezávideli....A inak ako ? dlho si sa neozval...doma zdraví ,všetcia ???
sa vám všetkým čudujem, že vôbec reagujete na dementné otázky od kozmonauta čo sa práve vrátil z jupitera z vesmírnej odysey 2001 vo forme čírej energie..
Milan Bališ, už si zažil aj vaginálnu penetráciu či len ľavá pravá?
Ospravedlňujem sa nevinnej fotografickej verejnosti za moje expresívne vyjadrenia no na Bališa asi nič iné neplatí
No keď už teda mám byť k veci,tak na otázku ´aké je najlepšie na fotenie zábav,diskoték a podobne´....tak ja si myslím ,že biele suché,najlepšie Rizling rýnsky.....
Dal som sedemdnovku po Slovenskom kopcohorí....)a v posledný den na Somárskej lúke v Mýte pod Ďumbierom , som hodil prsia ala Zuzulova v Kicbíííle a obnovil som členok z pred týždnového zranenia pri futbale...:))) Chvalabohu všemocný octanohlinitý zábal ma z toho slušne dostáva, tak možem tento výkend pokúšat Vrátnu aj s Chlebom..:)))
Beriem Admina za svedka , že to nie som ja...:))))....No Milan Bališ je moj oblubený zadavatel a vždy mu rád odpoviem.....okrem pravej a lavej na čokolvek :::)))
chcem sa nieco spitat
Milan Bališ, už si zažil aj vaginálnu penetráciu či len ľavá pravá?
Ospravedlňujem sa nevinnej fotografickej verejnosti za moje expresívne vyjadrenia no na Bališa asi nič iné neplatí
Zdravím quintes :)
Javelin , kde siiiiiii ?????
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie