Ahoj, zdravim aj ja teba, len skoda ze v takejto forme.. no vsetko zle je na nieco dobre, aspon mozme opat zaspominat na stare casy...
Balis je maskot, nie co dodat :)
dobre, nepoviem, aj ked som zastancom ze kazdy by tu mal mat svoje origo foto (ved sa nemame za co hanbit nie?) no ty si si kludne mohol nechat tu staru :))
Veľmi pekne ďakujem, už sa do toho púšťam. Inak včera som sa dočítal jedno veľmi zaujímavé tvrdenie o tom že fotky s Canonu sú lepšie ako s Nikonu, autorom tohto pozoruhodného tvrdenia je gino a ak mi neveríš prečítaj si diskusiu že či D90 alebo 500D
Veľmi pekne ďakujem, už sa do toho púšťam. Inak včera som sa dočítal jedno veľmi zaujímavé tvrdenie o tom že fotky s Canonu sú lepšie ako s Nikonu, autorom tohto pozoruhodného tvrdenia je gino a ak mi neveríš prečítaj si diskusiu že či D90 alebo 500D
Gino je iný borec....sa na jeho perlách bavím dávnejšie...
No tak to áno ale toto ma dostalo fakt som nemohol takto fundovaný názor som tu už hodne dlho nečítal ;-) ale čo tak čítam aj Milánko je borec
príspevok od: Gino
Cisto podla fotiek na tomto servery jednoznacne Canon uprimne povedane este som nevidel aby dakto pridal zlu fotku a mal tento fotak co sa o Nikone povedat neda ale tiez je pravda ze Nikon je pouzivanejsi a teda je vacsia pravdepodobnost horsej fotky... moj nazor len podla toho co som videl
(ani jeden som nedrzal v ruke)
Vidíš mal by si prejsť do inej stajne, lebo s nikonom to nemá zmysel :-DDD
Odborník napísal
PS. prečítaj si čo si napísal o sebe v profile, myslím že to hneť viacero vecí vysvetľuje
chcem sa nieco spitat
Balis je maskot, nie co dodat :)
zivotny uspech :))
uz nepodpichujem, lebo sa rozbehnem :)
Cisto podla fotiek na tomto servery jednoznacne Canon uprimne povedane este som nevidel aby dakto pridal zlu fotku a mal tento fotak co sa o Nikone povedat neda ale tiez je pravda ze Nikon je pouzivanejsi a teda je vacsia pravdepodobnost horsej fotky... moj nazor len podla toho co som videl
(ani jeden som nedrzal v ruke)
Odborník napísal
PS. prečítaj si čo si napísal o sebe v profile, myslím že to hneť viacero vecí vysvetľuje
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa