Asi budem uplne za blbu :-), ale potrebujem poradit.
Cez e-bay som si kupila objektiv. zaplatila som cez Paypal zaskrtla som moznost e-bay items, hodilo ma to na str. e-bay a platba prebehla ( bolo tam cislo jeho uctu). Ale teraz mi predavajuci pisal, ze nema paypal. Moja otazka - dostanu sa k nemu nejako tie peniaze, alebo sa vratia na moj ucet? Alebo zostanu niekde vysiet a ako sa k nim dostanem. Kupovala som takto prvy krat a teraz neviem co s tym.
pozerala si si informacie o platbe?!?
mal tam ako moznost PayPal?
ak ano - ma ucet a klame. ak nie, co ta motivovalo mu tie peniaze predsalen posielat?
na tvoj ucet sa len tak samo od seba nic nevrati. najprv si zisti, ci ti to odislo, potom zisti kam to odislo a potom skontaktuj PayPal a banku.
Kontaktuj predavajuceho, nech ti potvrdi, ze ci prisli prachy. Ak ano, tak nech posle tovar. Ak neprisli (nech klame aleo nie, to je jedno), informuj PayPal. Mali by ti vratit prachy spat. Prave v tom je vyhoda PayPal. Ak nedostanes tovar, tak prachy sa ti vratia.
Konkretne butonik s Paypalom tam nema, ale to som si vsimla az teraz, bolo tam cislo uctu, tak som si myslala, ze to je ten paypal ucet.
Na bankovom vypise je sice ze to odislo ale nieje tam ziadne cislo uctu na ktory by to malo prist.
Co ma k tomu motivovalo? Ked nakupujem cez internet, zvyknem hned zaplatit.Mna hlavne domylilo, ze tam mal udane cislo konta. Myslela som ,ze mu to pride priamo na ten ucet.
A ako dlho prosim vas trva taka transakcia cez paypal.?
noooo veci trochu domotane..... takze paypal ti vrati prachy ale minus postovne pozor na vec.... (dokzaovanie s tym skusenost nemam), dalej ak stranka ebay ta odkaze na paypal musis zadat svoj login na paypal, a dvakrat potvrdit platbu....hm otazka, uz tu ti to muselo napisat ze ucet udajen neexistuje,lebo by si sa neprihalsila na paypal, a dalej ak si sa aj prihalsila,prachy odisli hend a na bankovom by povedali aj kam, takze paypalom to nebolo,....ak si poslala prachy niekam co neexistuje tak po nejakej dobe cca mesiac sa ti vratia na ucet - v tatrabanke urcite ano. dalej k tomu predavajucemu,ebay si overuje paypal a uzko spolpracuju...takze pravdepodobnost je dost nizka....daj vediet ako si dopadla...ak western union tak na prachy zabudni
tak sa prihlas na stranku paypal.com a tam si pozri historiu transakcii a ukaze ti kam ti peniaze odisli. Paypal neukaze cislo uctu, ale iba mailovu adresu a meno kam boli poslane.
Ano to som pozrela, je tam mail predavajuceho, ale pri nom je poznamka, za nevyuzite. A ESTE TOTO (The recipient of this payment is Unregistered). tAK TERAZ ZOSTALI PENIAZE VYSIeT NA PAYPALE?
Ako ich mam poziadat o vratenie ?
Ahojte. viete mi poradit? na bazoš.sk som dal inzerát ohladom predaja Nikon D 7000. ozval sa mi nejaký človek hovoriacy po anglicky yahoo emailom. ide o to že: chce platit na paypal a že vraj nejakí paypal agent má ku mne prist a prevziat fotoaparát. je to doveryhodné? nejake skusenosti?
Ahojte. viete mi poradit? na bazoš.sk som dal inzerát ohladom predaja Nikon D 7000. ozval sa mi nejaký človek hovoriacy po anglicky yahoo emailom. ide o to že: chce platit na paypal a že vraj nejakí paypal agent má ku mne prist a prevziat fotoaparát. je to doveryhodné? nejake skusenosti?
Ked ti nabehnu peniaze na PayPal, kludne moze prist aj Agent 007 Ak najskor ma prist Agent (aj ked o Agentovi PayPalovi som teda este nepocul) a potom zaplati cez PayPal ... je to habadura
... alebo si si mozno zle prelozil jeho e-mail ty Agent
S týmto skúsenosť mám - vyzerá to na organizovanú partiu. Stalo sa jednému známemu môjho syna vo Viedni - predával motorku a obdržal platbu cez paypal od záujemcu. Vzápätí prišiel nejaký človek, prevzal motorku, aj všetky doklady k nej. Okamžite po prevzatí záujemca platbu zrušil.
Doporučujem preto peniažky, ak aj prídu na účet, previesť ich inde, aby nemohli byť stiahnuté späť a tovar vydať až potom. Ale i tam by som bol obozretný, lebo platiaci môže reklamovať, že tovar neprevzal on a o prevzatí nič nevie...
S týmto skúsenosť mám - vyzerá to na organizovanú partiu. Stalo sa jednému známemu môjho syna vo Viedni - predával motorku a obdržal platbu cez paypal od záujemcu. Vzápätí prišiel nejaký človek, prevzal motorku, aj všetky doklady k nej. Okamžite po prevzatí záujemca platbu zrušil.
Doporučujem preto peniažky, ak aj prídu na účet, previesť ich inde, aby nemohli byť stiahnuté späť a tovar vydať až potom. Ale i tam by som bol obozretný, lebo platiaci môže reklamovať, že tovar neprevzal on a o prevzatí nič nevie...
Ako hovori Stano, je to velmi podozrive a fakt to vyzera na organizovanu skupinu. A kedze ten inzerat nasli na bazos.sk, tak by som sa necudoval, keby to boli "Taliani" s ciganskym prizvukom .
Paypal
pozerala si si informacie o platbe?!?
mal tam ako moznost PayPal?
ak ano - ma ucet a klame. ak nie, co ta motivovalo mu tie peniaze predsalen posielat?
na tvoj ucet sa len tak samo od seba nic nevrati. najprv si zisti, ci ti to odislo, potom zisti kam to odislo a potom skontaktuj PayPal a banku.
Na bankovom vypise je sice ze to odislo ale nieje tam ziadne cislo uctu na ktory by to malo prist.
Co ma k tomu motivovalo? Ked nakupujem cez internet, zvyknem hned zaplatit.Mna hlavne domylilo, ze tam mal udane cislo konta. Myslela som ,ze mu to pride priamo na ten ucet.
A ako dlho prosim vas trva taka transakcia cez paypal.?
Ako ich mam poziadat o vratenie ?
Ak najskor ma prist Agent (aj ked o Agentovi PayPalovi som teda este nepocul) a potom zaplati cez PayPal ... je to habadura
A kedze ten inzerat nasli na bazos.sk, tak by som sa necudoval, keby to boli "Taliani" s ciganskym prizvukom
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa