Ktora je podla vas najlepšia zrkadlovka pre začatočnika v oblasti zrkadloviek? Nikon D60, Pentax K-m, Canon EOS 1000d, Olympus 520. prečital som si recenzie o všetkych a aj som si prečital vela fór ale neviem ktora je najvhodnejšia.
Podla mna si kup z ebay.de Nikon D90 aj s paradnym setakom, velmi dobre hodnotenym (nikkor 16-85, f:3,5-5,6) za 400 eur a to uz fakt stoji za to, omnoho lepsie ako D80/D70 a neporovnatelne s tym Canonom alebo Olympusom co sa tyka kvality aj šumu aj ten objektiv je vyborny. Ta D90 ma snimac z D300 a ma aj lepsi firmver (menej šumu) takze to je podla mna momentalne najlepsia volba : )
Ta cena sa mi nejak nepozdava. Rad by som vedel kto by to za tolko predal. Podla mna to je bud kradnuta alebo to je fake.
na okraj: nekončiace debaty a škriepky o technike. najrozumnejší názor som počul od kena hendersona (na youtube sa dá nájsť 8 dielov o štúdiovom svietení, neviem v ktorom z nich sa zaoberá tým, ako fotografi s obľubou hodiny trávia tým ako si porovnávajú nástroje... ;-) ). múdrosť znie: buy it - use it - forget it :-)
Podla mna si kup z ebay.de Nikon D90 aj s paradnym setakom, velmi dobre hodnotenym (nikkor 16-85, f:3,5-5,6) za 400 eur a to uz fakt stoji za to, omnoho lepsie ako D80/D70 a neporovnatelne s tym Canonom alebo Olympusom co sa tyka kvality aj šumu aj ten objektiv je vyborny. Ta D90 ma snimac z D300 a ma aj lepsi firmver (menej šumu) takze to je podla mna momentalne najlepsia volba : )
To by ma tiez zaujimalo, D90+16-85 za 400€. Ak ho pre mna kupis, tak ti dam zan hned 600€ alebo aj 650€. Mas cisty zisky 250€. Nechces? :)
v tom Aquamate (www.aqt.sk) maju Canon techniku za nizke ceny, ja som bral od nich objektivy... spolahlivost, rychlost jednania...
jasne aj ja som bral od nich. su rýchly dobre jednanie a aj zavolaju ked maju nejaku akciu k tovaru co sa objedna. a ceny su preto take dobre lebo su myslim výhradný dovozcovia Canonu na slovensko. a teraz maju este najake kusy za stare ceny /trebars blesk 580/.
Canon EOS 450D + EF-S 18-55 IS +darček- 4GB SD karta cena 599,- s DPH.
Canon EOS 450D + EF-S 18-200IS + 4GB SD karta cena 898,- s DPH.
Canon EOS 450D Telo + darček 4GB SD karta cena 499,- s DPH.
Vedel by niekto zohnat novy Canon EOS 450D do 530€ ? Hladal som cez google ale nič som nenašil.
pozri aj na www.megafoto.cz posielaju na slovensko v pohode mam od nich tamron 17-50/2.8 tiez super jednanie a tam stoji:
Canon EOS 450D Telo 539,68 euro aj s DPH. a so setakom 18-55 IS stoji 559,63 s DPH
vacsina ´normalnych´ sa po nejakom case zbavi fototechniky z akcie a prejdu na canon/nikon. oly ma drahe objektivy podobne ako sony, pre nasinca je preto najlepsie prilnut k mase, pretoze za lacny peniaz zozenie kvalitnu techniku.
...aj keď je pravdou, že ceny zuika šli za posledný rok pekne dolu.....i tak by som už späť do Four/Thirds nešiel:)...
Tiež niečo podobne riešim. Už mi tvrdia, že ako nováčik v DSLR mam jedno aku znacku kupim. Momentalne by som to riešil Canonom 1000D, ale pravdu povediac mam zalusk na 500D.Uvidim aka bude cena cca na zaciatku jari 2010.
Zrkadlovka pre amatéra
http://www.aqt.sk/eshop/action/productdetail/oc/608.xhtml
Canon EOS 450D + EF-S 18-55 IS +darček- 4GB SD karta cena 599,- s DPH.
Canon EOS 450D + EF-S 18-200IS + 4GB SD karta cena 898,- s DPH.
Canon EOS 450D Telo + darček 4GB SD karta cena 499,- s DPH.
Canon EOS 450D Telo 539,68 euro aj s DPH. a so setakom 18-55 IS stoji 559,63 s DPH
normalna cena co je na webe plus kurier.
za tri dni doma v pohode ani o cent viac.
z fotoskoda.cz stalo dorucenie kurierom 190 Kč ale platba vopred na ucet.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa