14. aprila sa bude konat vo Viedni prezentacka Nikonu a jeho novych produktov. Mozno nic nove nebude, ale tento rok bude musiet obnovit najnizsiu a najvyssiu radu APS-C. Preto by som rad vedel od Vas, co tipujete, ze predstavi ;)
Moj tip:
2 fotaky z tychto 3:
Nikon D400 - 14-16Mpix APS-C s podobnymi vlastnostami, ako D300, lepsim vysokym ISO, nahravanim HD Videa a novym systemom integrovaneho blesku (2 polohovy)
Nikon D(neviem) - nahrada za D40, 14-16Mpix APS-C s horsim vystupom, nez D400, HD Video obmedzenej rychlosti (20 oproti 30 fps D400)
Nikon D700x - D700 so senzorom z D3x, nahravanim HD Videa a novym systemom integrovaneho blesku (2 polohovy)
Nikon SB-700 - nahrada za SB-600
2-3 objektivy, ale tam fakt neviem ake. APS-C (DX) nie je mrtve, ale zisli by sa nejake FF, hlavne svetelne sirokace a AF-S portretaky.
Ak nevedia v Nikone, ako na ne, zlozime sa im na Canon 24/1.4, nech skumaju a prerabaju na Nikon ;) :-D
Neber to tak tragicky:),nikon nebola prva firma co zacala vyrabat objektivy,chapeme sa?:)A neviem preco stale porovnavame len canon vsak su aj ine firmy,nie?:)
Neber to tak tragicky:),nikon nebola prva firma co zacala vyrabat objektivy,chapeme sa?:)A neviem preco stale porovnavame len canon vsak su aj ine firmy,nie?:)
no tak je totu: Nikon D5000 - priznam, velke sklamanie, ocakaval som iny fotak, inej kategorie a nie okliestenu D90 ktora bude stat okolo 700,- Eur - naco to? nechapem, radsej keby sa podoplnali skla ako taketo zbytocnosti - myslim teda za tie peniaze (ina rec by bola pri cene do 500,-eur za telo max.), skoda casu to komentovat (a to som nikonista) -
no tak je totu: Nikon D5000 - priznam, velke sklamanie, ocakaval som iny fotak, inej kategorie a nie okliestenu D90 ktora bude stat okolo 700,- Eur - naco to? nechapem, radsej keby sa podoplnali skla ako taketo zbytocnosti - myslim teda za tie peniaze (ina rec by bola pri cene do 500,-eur za telo max.), skoda casu to komentovat (a to som nikonista) -
ešte som to neprelúskal, ale dúfam, že má aspoň motor
nuž ale motorček tam byť má,výklopný displej mi pri ostrení veľmi nepomôže a ani dementné video
nato asi nasi japonský soudruzi nemysleli:-)alebo to robia naschval ze vzdy nieco vynechaju aby to nikdy nebolo dokonale, preco nema D3x za 6000 eur cistiacu jednotku na snimac.....ked to ma D700 za 2000 eur.....
nato asi nasi japonský soudruzi nemysleli:-)alebo to robia naschval ze vzdy nieco vynechaju aby to nikdy nebolo dokonale, preco nema D3x za 6000 eur cistiacu jednotku na snimac.....ked to ma D700 za 2000 eur.....
No lebo je to len Nikon :) Only Nikon , nur Nikon ,jenom Nikon :)
Nikonacka navnadzovacka :-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa