Ahojte..
viete mi poradiť ohľadne výberu fotobatohu? Mám strop 70€.. A moja predstave je, aby dokázal zobrať aj statív.
Našiel som niečo takéto LOWEPRO Flipside 200 (jediné na čom celkom váham, je že má prístup zozadu, čo môže byť výhoda ale aj nie)
ďakujem za pomoc.
ked sme pri batohoch má tu niekto lowepro Compurover zaújmalo by ma či sa v ňom dá odstrániť stredná priečka ako je to pri klasickom Roveri neviete niekto poradiť?
Neviem, ako je to pri klasickom Roveri.
Ja mám ´CompuRover AW´ - pri ňom sa dá odstrániť vodorovná - stredná priečka (suchý zips) nad spodnou fotokomorou a tým sa dá z trojkomorového batohu vytvoriť dvojkomorový.
jej ďakujem presne toto som myslel ináč ak by som vás mohol pootravovať ako ste spokojný s tým batohom, teraz je za výbornú cenu tak som o ňom uvažoval, ďakujem!
jej ďakujem presne toto som myslel ináč ak by som vás mohol pootravovať ako ste spokojný s tým batohom, teraz je za výbornú cenu tak som o ňom uvažoval, ďakujem!
Ja som s ním veľmi spokojný. Vlani som ho mal 15 dní : Izrael - Egypt - všetko v pohode. Trošičku by mohli byť väčšie dve bočné vonkajšie vrecká na zips - ale to je len detail. Dobré je, že podľa potreby je možné jednoducho odobrať bederný pás ( napr. v meste ho zásadne nenosím ). Je možné naň pripínať ďalšie komponenty - ja používam púzdro na flašu a na kompakt ( i keď v ňom mávam i iné veci ). Komponenty je možné pripínať jednak na bederný pás 2+2 ks ako i na popruhy - na prsiach 1 + 1 ks. V pohode sa mi doň mestí Notbook 17´ - do vonkajších priečinkov i sieťový napájač k nemu - dokonca i myš.
U mňa spokojnosť !!!
Ak to nie je tajnosť - aká je cena ? - ja som zaň vlani dal 4.485,- Sk t.j. cca 149 €.
Hm a ake mate skusenosti s CRUMPLER?moj nazor asi najlepsie najkrajsie prevedenie a vhoden aj do spatnych poveternostnych podmienok specialny material ochrani vas fotoapart.Crumpler je spickovy podla mna ze sa zaobera jednym a to vyrobou batohov,tasiek pre notebook a vsetkym co potrebuje zabalit.
Ved posudte sami:
http://www.crumpler.cz/?category=Photo_Bags&page=products&category=3
Páni bratia, potrebujem radu, už dlho uprednostňujem a chystám sa si zakúpiť batoh Kata 3N1-20 , je to stredná verzia, ta 30ka verzia je už dosť veľká z môjho pohľadu, ale problém je že nemám si kde vyskúšať ani už moju spomínanú verziu Kata 3N1-20 a otázka na Vás je, hľavne pre vlastníkov, že či tam napchám Canon 70-200 /f2,8 na nasadenom tele alebo či ho tám nejako ´pohodlne´ a spratne uložím popri Canone 50D s nasadeným 17-40/f4.
Ďakujem a budem veľmi vďašný za akúkoľvek radu.
Mimochodom,zajtra mám cestu cez BB, neviete o nejakej dobrej fotopredajni v okolý toho centra EUROPA?
Ked Batoh , tak National Geografic....Prečo nie Mercedes , ked ta možnost je...:
ked budem mat na batohu national geographic budem cool ako pampuch? (ale nemam dlhu bielu ruru ktoru by som nastokol na objektiv aby som bol cool este viac :( )
ked budem mat na batohu national geographic budem cool ako pampuch? (ale nemam dlhu bielu ruru ktoru by som nastokol na objektiv aby som bol cool este viac :( )
Nevešaj hlavu...všetko raz bude ...:)))
A ktomu batohu....ten sa nosí sam....
cize mal radsej cusat a byt spokojny, a potom vkrcme to vsetkym porozpravat a buchat pivom o stol a robit machra ako to robia ´bezni Slovaci?´ casto sa s takym pristupom stretavam, na internete velky bojovnik, v krcme majster sveta, dojde na lamanie chleba a dotycny ked sa ho pytam co urobil..ta.... ta nic,... naco... ja nechcem problemy... a je ticho... podla mna ten pristup bol spravny, za chyby sa v zivote plati, ak mal dopredu zaplateny batoh ktory chcel, tak ho mal dostat, aspon aj predajcovia videli, ze si musia davat pozor, lebo pracovat v kontakte s ludmi, najma zakaznikmi, nie je ziadna sranda
Páni bratia, potrebujem radu, už dlho uprednostňujem a chystám sa si zakúpiť batoh Kata 3N1-20 , je to stredná verzia, ta 30ka verzia je už dosť veľká z môjho pohľadu, ale problém je že nemám si kde vyskúšať ani už moju spomínanú verziu Kata 3N1-20 a otázka na Vás je, hľavne pre vlastníkov, že či tam napchám Canon 70-200 /f2,8 na nasadenom tele alebo či ho tám nejako ´pohodlne´ a spratne uložím popri Canone 50D s nasadeným 17-40/f4.
Mimochodom,zajtra mám cestu cez BB, neviete o nejakej dobrej fotopredajni v okolý toho centra EUROPA?
No ja mam tu 30-tku a veru sa mi nezda velka, skor naopak, Dam do nej 70-200/4 nasadenu na Canone 40D, ale bez clony, ta uz nevojde. Takze do tej mensej veru neviem. Ja by som Ti doporucil urcite tu vacsiu.
3N1-20 mám. D700 s nasadenou 24-70 tam dostanem. Predpokladám (podľa zakreslenia v reálnych rozmeroch), že tam vojde vedľa aj 70-200 + 105. DSLR s nasadenou 70-200 vojde do 3N1-30. Možno si zistil, ale pre istotu link na recenziu: http://www.fotografovani.cz/art/forec_prislus/recenze-fotobatahu-kata-3N1-20.html. SWS ho má KATA batohy skladom.
Kupte national ...nebudte trochári....tu riešite plastové nanič veci....osem fotografov z osemdesiatich ma National Geographic...plastoklipsniari, nečitat....
Ja sa priznám že po dizajnérskej stránke sa mi veľmi ľúbia NATIONAL GEOGRAPHIC. Dokonca som rozmýšľal nad Midi brašňou keď chodím po meste s fotoaparátom. Inak používam Lowepro brašňu a mám aj batoh.
Výber fotobatohu.
Ja mám ´CompuRover AW´ - pri ňom sa dá odstrániť vodorovná - stredná priečka (suchý zips) nad spodnou fotokomorou a tým sa dá z trojkomorového batohu vytvoriť dvojkomorový.
U mňa spokojnosť !!!
Ak to nie je tajnosť - aká je cena ? - ja som zaň vlani dal 4.485,- Sk t.j. cca 149 €.
Ved posudte sami:
http://www.crumpler.cz/?category=Photo_Bags&page=products&category=3
http://www.fotopomucky.cz/tamrac-aero-speed-pack-75-black/produkt-650/
A ktomu batohu....ten sa nosí sam....
inak nevie niekto ci Lowepro Mini Trekker AW ma odopinatelny bedrovy pas?
inak nevie niekto ci Lowepro Mini Trekker AW ma odopinatelny bedrovy pas?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa