Dobri den vsetkym mam problem s c450d ked idem s priatelkou na turistiku do hor tak by som sa snou rad odfotil ale kedze tam nikto nieje tak si musim nastavit samospust ktra je funkcna ale zakazdym zacne zvakat ako pri seriovom snimani dokial nezaplni kartu neviete niekto ako to vypnut uz ma to dost vytaca ked mam zakazdym vymazat 20 fotiek navyse
To s tym naozaj nikto nemate podobny problem do servisu sa mi stym nechce chodit vzdy ako idem fotit samospustou kliknem na jednotlive snimky a potom casovac ale aj tak mi to stale foti seriovo
ak to nempomôže, skús to čo ti radí SHoDaN...máš tam totiž dve možnosti:
1. časovač na jednu snímku (voľba 2 alebo 10 sekúnd)
2. časovač + sériové snímanie :D
ak to nempomôže, skús to čo ti radí SHoDaN...máš tam totiž dve možnosti:
takze v menu mam
jednotlive snimky
kontinualne snimanie
dialkove ovladanie
samospust 2sek.
samospust:kontinualne 2-10sek.
este bud rad ze nemas vacsiu kartu;) mne zase toto seriove snimanie s casovacom vobec nefunguje.:( bez ohladu na to kolko snimkov nastavim, urobi iba jeden zaber. viete prosim niekto co som zase prehliadla?
este bud rad ze nemas vacsiu kartu;) mne zase toto seriove snimanie s casovacom vobec nefunguje.:( bez ohladu na to kolko snimkov nastavim, urobi iba jeden zaber. viete prosim niekto co som zase prehliadla?
to som rad pretoze mam 8GB a zakazdym utekam vypnut fotak
odkedy je toto zalezitost pre servis...daj si 3 moznost - samospust/dialkove ovladanie,stlac spust a po desiatich sekundach ti to urobi snimok aj bez pripojeneho dialkoveho..alebo si daj poslednu moznost - kontinualne snimanie a daj len dva snimky...je to v navode, takze si ho najskor precitaj a potom sa pytaj...ach jo, zase inteligent, co necita navody....
Nadstavenie c 450d
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=139&modelid=16307#DownloadDetailAct
http://www.usa.canon.com/consumer/controller?act=ModelInfoAct&fcategoryid=139&modelid=16307#DownloadDetailAct
jednotlive snimky
kontinualne snimanie
dialkove ovladanie
samospust 2sek.
jednotlive snimky
kontinualne snimanie
dialkove ovladanie
samospust 2sek.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom