takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
No ale teraz vážne termín a miesto by sme už aj podstate vedeli dohodnúť nám už treba len program
aky program? vsak varenie gulasu, opekanie spekaciek, popijanie nealkoholickych napojov, porovnavanie, kto ma dlhsi....objektiv samozrejme :o) to je robota na tyzden, nie na dva dni :o))
aky program? vsak varenie gulasu, opekanie spekaciek, popijanie nealkoholickych napojov, porovnavanie, kto ma dlhsi....objektiv samozrejme :o) to je robota na tyzden, nie na dva dni :o))
No jo ale neviem ako to s tím kto má dlhší rozsúdime. Obaja ak sa nemýlim máme Canon EF 70-200 1:4 L iba ak by si dakto zabudol slnečnú clonu :-))
stretnutie priatelov ePhoto :o)
www.ubytujsa.sk/sk/ubytovanie/cremosne/chata-fatra-7888?TR=RV_ZZ_S
celkom fajn poloha, myslim geograficka :o) len ak som dobre pocital, tak sa tam zmesti az moc vela ludi...a zase nic netreba prehanat :o)
ps: august = 2 svadby a zvysok snad vo FRA, tak mozno nabuduce ;)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa