takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
Som z BB a pôjdem autom, ak sa dohodneme, zoberiem aj viacerých. Len sa dohodnúť na čase a mieste zberu... Prípadne môžeme urobiť aj ten nákup, ak by sme dostali dôveru väčšiny :-))) Sorry, ale nestíham toto vlákno detailne čítať...
No ja sa rád pripojím s aj s nákupom viem pomôcť, už sme aj s DJGrankom riešili mäso
zatial nas je sedem - ktori platia, su isti...cakam este na 3 ludi, je skoro iste....to bude vtedy, ked pridu bubaky...ale dnes som poslal sumu v polovici ubytka ako zalohu...
snáď nie teraz v piatok 31.07.2009 ... až 07.08.2009 je ten správny piatok, lebo ja mám dovolenku od 10.8.2009, keď sa i tam zapáči, tak tam ostávam :))), alebo niekam skočím
snáď nie teraz v piatok 31.07.2009 ... až 07.08.2009 je ten správny piatok, lebo ja mám dovolenku od 10.8.2009, keď sa i tam zapáči, tak tam ostávam :))), alebo niekam skočím
nebud šiši, saaamoška, ze az o tyzden :o))) ten tyzden potom to maju uz rezervovane :o))
stretnutie priatelov ePhoto :o)
Vďaka.
dovtedy nafotiť už len dve svadby a ide sa ´oddychovať´
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie