takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
pisal som, ze preferujem poschodove postele pred manzelskymi...stan pre dvoch je presne ako to druhe :o))
Žiaden sex nebude??? :o))) jaká škoda. Ale ak by sa to fakt dáko dodrbkalo tak u mňa môžu kludne prespať traja ľudia plus mám doma celkom slušné zázemie ohľadom výbavy, ale toto treba brať ako poslednú variantu lebo ráno sa trepať busom je dosť otravne a večer si to zopakovať tiež. Proste chata je chata
hodte si mincou a rozhodnite sa pre jeden z terminov a potom dozbierajte ludi na ten dany termin. Moje vyjadrenie mate (je nerozhodne, ale je) v pripade, ze nebudem moct ist, najdem za seba tu na ephoto nahradu (dufam, ze to nebude nutne). O par dni musim odcestovat a vratim sa az koncom jula, takze tak :(
informujte ma prosim prostrednictvom SS. Dakujem.
Žiaden sex nebude??? :o))) jaká škoda. Ale ak by sa to fakt dáko dodrbkalo tak u mňa môžu kludne prespať traja ľudia plus mám doma celkom slušné zázemie ohľadom výbavy, ale toto treba brať ako poslednú variantu lebo ráno sa trepať busom je dosť otravne a večer si to zopakovať tiež. Proste chata je chata
nie takto verejne :o))) spat v stanoch je skor nepravdepodobne, potrebujem sprchu, normalny zachod a nie list z lopucha :o)))
dalsia vec je strava...a hlavne spolocna-gulas, grilovacka atd..su dve moznosti:
1.bud nakupi kazdy samostatne a z toho sa nieco navari...
2.pri platbe za ubytko sa da nejaka suma naviac - 10-15€ a z toho sa urobi nakup minimalne na gulas+maso na gril+nejake nealko atd...
3.alebo sa posklada priamo na mieste a pojde sa do BB urobit nakup...
Stredne Slovensko, august to mi celkom vyhovuje.. Rad by som sa aj pridal. Mozte mi tu niekto zhrnut presnejsiu lokalitu ak teda uz je.. nepresiel som cele vlakno.
thx
Stredne Slovensko, august to mi celkom vyhovuje.. Rad by som sa aj pridal. Mozte mi tu niekto zhrnut presnejsiu lokalitu ak teda uz je.. nepresiel som cele vlakno.
thx
tak ho skus prejst :o) mozem ta dat na cakacku do zoznamu nahradnikov, ak to bude aktualne, ozvem sa...
Tak to je vyborne! Ale kedze som len nacakacke nahradnikov :), tak by som prisiel aspon pozriet.
pozri, kto skor prisiel, povedal, ze tam chce ist, tak pojde...keby tam prisiel pozriet kazdy, co cita toto vlakno, tak to nema vyznam ani robit...nic prto tebe, ani proti ostatnym, no musi to mat urcite pravidla...
DjGranko: na druhej strane deanis je tu na ephote dosť prínosný, aspoň podľa mňa a veľmi rád by som sa s nim stretol aj osobne.
Ale ako píšeš tu pravidlá treba mať, lebo sa to môže skončiť masovou akciou ako spartakiáda na Strahove :)) ... takže asi čakačka (škoda)
DjGranko: na druhej strane deanis je tu na ephote dosť prínosný, aspoň podľa mňa a veľmi rád by som sa s nim stretol aj osobne.
Ale ako píšeš tu pravidlá treba mať, lebo sa to môže skončiť masovou akciou ako spartakiáda na Strahove :)) ... takže asi čakačka (škoda)
keby to bolo mozne, tak by sa mohlo urobit stretko aj sto-dvesto ludi...ale na to treba minimalne organizacny tim a SBS-ku :o)) este neam poriesenych ludi zo stareho zoznamu, akurat nahanam Quintesa, ked budem vediet kompletny zoznam starych ucastnikov, budem riesit dalsich...
K tomu nákupu bolo by najlepšie keby sa zozbierame a urobí sa to naraz, nech to má hlavy päty lebo ak bude mať každý kúpiť dačo môže sa stať že budeme mať 14 chlebov a napríklad žiadne maslo. Preto by bolo dobré sa zozbierať a spraviť nákup ešte v BB
stretnutie priatelov ePhoto :o)
informujte ma prosim prostrednictvom SS. Dakujem.
Ultra TXF - nezalezi
Strhak - nezalezi
velecky - nezalezi
DJGranko - 7.8.-9.8
Mago - 7.8-9.8
Vizionar - 7.8-9.8
Slafco - 7.8.-9.8
dodo_bb - 7.8-9.8.
mrco - 7.8.-9.8
ostatnych i z prveho terminu riesim cez postu (niektorych stanovisko uz mam) a zvysok do plneho poctu podla zoznamu predbezneho zaujmu...
1.bud nakupi kazdy samostatne a z toho sa nieco navari...
2.pri platbe za ubytko sa da nejaka suma naviac - 10-15€ a z toho sa urobi nakup minimalne na gulas+maso na gril+nejake nealko atd...
3.alebo sa posklada priamo na mieste a pojde sa do BB urobit nakup...
K tomu aké víno,by bolo dobré ,keby každý povedal aj cca koľko litrov vypije :)
thx
thx
chata v lokalite Staré Hory ak sa nemýlim :))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa