takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
Tiež sa čudujem, že niekto vôbec rieši tých pár euro. Nový objektív za to tak či tak nekúpi :-)
Treba aj toto spomenúť nech potom na mieste nie sú problémy lebo sú ľudia čo si za € dajú do kolena vŕtať a mi sa chceme venovať tam dačomu inému ako hádať sa tam o 3,30
Dať dokopy toľko ľudí nie je jednoduché,ale je nankoniec ešte dosť času.
veru nie je, halvne ked sa stretavame len tu...mat telefonny zoznam, obvolam to, pozapisujem nazory, urobim priemer a dam to sem...dost casu na rozmyslenie programu, rezervacka je v najvyssom case, lebo uz august je zvacsa zaplneny...no na druhej strane to riesime len jeden den, takze keby sa to utriaslo do nedele, bolo by super...
ešte že som si pozrel toto vlákno som zo Stredného Slovenska A takáto akcia by bola suer nápad a rád by som pomohol v organizovaní...
perfekt si to vymyslel
no, tak ak vám zostane miesto, pridám sa, ale fakt je, že naisto to budem vedieť až tesne predtým :(
ak miesto neostane, newa...ale fakt sa vyspím hocikde, aj na terase :)
Vidím že ako priamo zainteresovaní do tohto nášho ´´najväčšieho´´ konfliktu sveta, by si sa mal zúčastniť aby sme na neutrálnej pôde mohli navrhnúť pot dohľadom nezainteresovaných strán mierovú dohodu :-))
stretnutie priatelov ePhoto :o)
Ultra TXF - nezalezi
DJGranko - nezalezi
Strhak - nezalezi
Jake -
Mago - 7.8-9.8
Kralik_J -
Vizionar - 7.8-9.8
Duroslav - 31.7-2.8
Quintes - 31.7-2.8
Qintes priatelka - 31.7-2.8
Slafco - 7.8.-9.8
velecky - 7.8.-9.8
dodo_bb - 31.7-2.8
WildSammy -
mrco -
perfekt si to vymyslel
ak miesto neostane, newa...ale fakt sa vyspím hocikde, aj na terase :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa