takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
A teraz si čo hodíme kockou 5 na 5 ???? Pekne to vyšlo:-)))
dost blbo...u mna je to tak, ze viac preferujem ten druhy vikend, aj ked ten prvy tiez nei je nemozny...a viac preferujem tu chatu na Starych horach kvoli tomu, ze je to krajsie prostredie, za rovnaku cenu a su tam postele aj ked poschodove no jednotlivo oproti manzelskym na Donovaloch...
dost blbo...u mna je to tak, ze viac preferujem ten druhy vikend, aj ked ten prvy tiez nei je nemozny...a viac preferujem tu chatu na Starych horach kvoli tomu, ze je to krajsie prostredie, za rovnaku cenu a su tam postele aj ked poschodove no jednotlivo oproti manzelskym na Donovaloch...
Čo sa tiká termínu je mi jedno, ale tiež radšej tú chatu na Starých Horách je tam krajšie a kludnejšie
Čo sa tiká termínu je mi jedno, ale tiež radšej tú chatu na Starých Horách je tam krajšie a kludnejšie
ved prave, aj ked neviem, ci maju volny aj prvy augustovy vikend...keby sa bol dal termin bez diskusie, mam pocit, ze ludia by sa prisposobili...takto pojde len polka zo zoznamu...chcel som to dnes uzavriet, lebo kym nabehnu bubaky na jeden ucet a potom pojdu na ucet chaty, prejde minimalne tyzden...
ved prave, aj ked neviem, ci maju volny aj prvy augustovy vikend...keby sa bol dal termin bez diskusie, mam pocit, ze ludia by sa prisposobili...takto pojde len polka zo zoznamu...chcel som to dnes uzavriet, lebo kym nabehnu bubaky na jeden ucet a potom pojdu na ucet chaty, prejde minimalne tyzden...
To je pravda s týmto si treba švihnúť aby sme vôbec stihli rezervovať dačo
Čaute chalani tiež by som sa pridal som Brezňan myslim že celý stredosloveský regín aj kôli polohe a iním veciam je v pohode, musíme vybrať len to pravé miesto
Čaute chalani tiež by som sa pridal som Brezňan myslim že celý stredosloveský regín aj kôli polohe a iním veciam je v pohode, musíme vybrať len to pravé miesto
zapisem si ta do poradovnika na cakacku do zoznamu :o) ak to bude aktualne, dam ti vediet cez postu...
stretnutie priatelov ePhoto :o)
Ultra TXF - nezalezi
Strhak - nezalezi
velecky - nezalezi
DJGranko - 7.8.-9.8
Mago - 7.8-9.8
Vizionar - 7.8-9.8
Duroslav - 31.7-2.8
Quintes - 31.7-2.8
Quintes priatelka - 31.7-2.8
Slafco - 7.8.-9.8
dodo_bb - 31.7-2.8
WildSammy - 31.7-2.8
mrco - 7.8.-9.8
je tam 14 osob, presny pocet sa upresni po definitivnim datume...Jake nejde, ide na dovolenku...
Ultra TXF - nezalezi
Strhak - nezalezi
velecky - nezalezi
DJGranko - 7.8.-9.8
Mago - 7.8-9.8
Vizionar - 7.8-9.8
Duroslav - 31.7-2.8
Quintes - 31.7-2.8
Quintes priatelka - 31.7-2.8
Slafco - 7.8.-9.8
dodo_bb - 31.7-2.8
WildSammy - 31.7-2.8
mrco - 7.8.-9.8
je tam 14 osob, presny pocet sa upresni po definitivnim datume...Jake nejde, ide na dovolenku...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa