Fórum » O TECHNIKE

stretnutie priatelov ePhoto :o)

2009-06-25 18:42:06+02
takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o) Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes... otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))

Marcel Rebro
2009-06-29 10:33:34+02
OK, informuj ma pls cez postu, som za studenta/podvodnika a nestiham vsetko citat ...

2009-06-29 10:35:25+02
tiez si myslim, ale aby nebolo, ze o niecom takom niekto nevedel :o)

2009-06-29 10:36:51+02
príspevok od: Marcel Rebro
OK, informuj ma pls cez postu, som za studenta/podvodnika a nestiham vsetko citat ...
teba beriem ako jasneho...dam ti vediet, ked toho bude viac ak nie aj konecny stav...

Slavo Jancisin
2009-06-29 11:40:37+02
príspevok od: Strhak
K tomu nákupu bolo by najlepšie keby sa zozbierame a urobí sa to naraz, nech to má hlavy päty lebo ak bude mať každý kúpiť dačo môže sa stať že budeme mať 14 chlebov a napríklad žiadne maslo. Preto by bolo dobré sa zozbierať a spraviť nákup ešte v BB
úplne súhlasím
to ULTRA TXF: pijem biele suché, ale veľmi s mierou (tak 2-3 dcl na večer)

:)) a pripíjam si iba na svetový mier :))

2009-06-29 11:45:11+02
príspevok od: Slavo Jancisin
úplne súhlasím

dufam, ze hlavny akter za svetovy mier pojde, lebo mu hrozi dovolenka, cize ta sanca je nizka...ale este sa mi neozval ani na icq :o(

Strhak
2009-06-29 12:14:29+02
príspevok od: Slavo Jancisin
úplne súhlasím

Čo sa tiká toho vínečka tak ja som veľmi skromná osôbka, tiež pripíjam len na svetový mier pretože mne sa doma aj na vodke spraví pleseň toľko ja toho popijem :-)))

Ultra TXF
2009-06-29 12:22:46+02
Čo sa tiká toho vínečka tak ja som veľmi skromná osôbka, tiež pripíjam len na svetový mier pretože mne sa doma aj na vodke spraví pleseň toľko ja toho popijem :-)))
Sa len nebojte,je tiež pripíjam len na svetový mier,ale keď vo svete je toľko vojen a nepokojov,neviem,počítam tak 2 litre na osobu . Tí čo nemajú stabilizátory obrazu samozrejme o polovicu menej :)

2009-06-29 12:37:50+02
príspevok od: Ultra TXF
Sa len nebojte,je tiež pripíjam len na svetový mier,ale keď vo svete je toľko vojen a nepokojov,neviem,počítam tak 2 litre na osobu . Tí čo nemajú stabilizátory obrazu samozrejme o polovicu menej :)
2 litre? tak toho vela nenafotime :o) na mna pocitaj pol litra na cely pobyt, mozno ja to bude vela :o)

Ultra TXF
2009-06-29 12:50:15+02
príspevok od:
2 litre? tak toho vela nenafotime :o) na mna pocitaj pol litra na cely pobyt, mozno ja to bude vela :o)
To máš dva večery,guláš,opekačka...to je práve nato,aby ti vytrávilo a na druhý deň bol schopný fotiť :) Tak buď ti ide o mier alebo nie , vieš koľko životov môžeš zachrániť ? :)

2009-06-29 13:00:24+02
príspevok od: Ultra TXF
To máš dva večery,guláš,opekačka...to je práve nato,aby ti vytrávilo a na druhý deň bol schopný fotiť :) Tak buď ti ide o mier alebo nie , vieš koľko životov môžeš zachrániť ? :)
no minimalne svoj tym, ze vsetko s mierou :o)) potom vidiet na druhy den mojich predkov zo Zoo, nie je dobry pocit :o))

mago
2009-06-29 20:39:59+02
mam jednu otazocku... je niekto, kto ide z KE autom? v pripade, ze ano, bol by dotycny tak ochotny aby ma vzal na palubu? ja len tak informativne... :)

2009-06-29 20:42:55+02
príspevok od: mago
mam jednu otazocku... je niekto, kto ide z KE autom? v pripade, ze ano, bol by dotycny tak ochotny aby ma vzal na palubu? ja len tak informativne... :)
skus Vizionar-a, on je z KE na pevnom zozname, ale ako pojde neviem...

2009-06-29 20:44:56+02
príspevok od: mago
alebo ta mozno Slafco zoberie z St.Lubovne resp. z Popradu...

Strhak
2009-06-29 21:24:42+02
Aj ja mám otázku nezobral by ma tam dakto čo tam ide z BB , lebo ja to mám na Staré Hory fest ďaleko. Ideálne na chrbte :-))) (berte to ako také malé uvoľnenie témy, zoznam je tu tak podla toho si pozrite kto je s kade a dohodnite sa na ceste a nemyslím že by to mal byť až takí problém hlavne ak idete viacerí z Košíc)

2009-06-29 21:27:46+02
Aj ja mám otázku nezobral by ma tam dakto čo tam ide z BB , lebo ja to mám na Staré Hory fest ďaleko. Ideálne na chrbte :-))) (berte to ako také malé uvoľnenie témy, zoznam je tu tak podla toho si pozrite kto je s kade a dohodnite sa na ceste a nemyslím že by to mal byť až takí problém hlavne ak idete viacerí z Košíc)
ja pojdem vlakom do BB a hociktorym busom, co ide cez Donovaly...acsinou kazdy stoji na SH :o)

Strhak
2009-06-29 21:30:26+02
príspevok od:
ja pojdem vlakom do BB a hociktorym busom, co ide cez Donovaly...acsinou kazdy stoji na SH :o)
Ale tak ja by som chcel keby ma tam dakto na tom chrbte vyniesol :-))))) Nemusí byť konkrétne tvoj ale taký koník by som nenamietal

2009-06-29 21:32:32+02
Ale tak ja by som chcel keby ma tam dakto na tom chrbte vyniesol :-))))) Nemusí byť konkrétne tvoj ale taký koník by som nenamietal
len aby ta mal vobec kde vyniest, lebo kym sa nieco konkretne poriesi, budu aj Vianoce :o))

dodo_bb
2009-06-29 21:32:36+02
Som z BB a pôjdem autom, ak sa dohodneme, zoberiem aj viacerých. Len sa dohodnúť na čase a mieste zberu... Prípadne môžeme urobiť aj ten nákup, ak by sme dostali dôveru väčšiny :-))) Sorry, ale nestíham toto vlákno detailne čítať...

dodo_bb
2009-06-29 21:33:48+02
Teda vlákno - už je to skôr ako lodné lano :-)))

2009-06-29 21:35:34+02
ani ja nestiham uz pisat, musim sa hodit na nabijacku, lebo som ako vybita baterka :o)) kto bude mat bubaky, bude mat v´doveru vacsiny :o)) a zrejme to ostane na mne :o))

Strana 16 z 18

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()