takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
K tomu nákupu bolo by najlepšie keby sa zozbierame a urobí sa to naraz, nech to má hlavy päty lebo ak bude mať každý kúpiť dačo môže sa stať že budeme mať 14 chlebov a napríklad žiadne maslo. Preto by bolo dobré sa zozbierať a spraviť nákup ešte v BB
úplne súhlasím
to ULTRA TXF: pijem biele suché, ale veľmi s mierou (tak 2-3 dcl na večer)
úplne súhlasím
:)) a pripíjam si iba na svetový mier :))
Čo sa tiká toho vínečka tak ja som veľmi skromná osôbka, tiež pripíjam len na svetový mier pretože mne sa doma aj na vodke spraví pleseň toľko ja toho popijem :-)))
Čo sa tiká toho vínečka tak ja som veľmi skromná osôbka, tiež pripíjam len na svetový mier pretože mne sa doma aj na vodke spraví pleseň toľko ja toho popijem :-)))
Sa len nebojte,je tiež pripíjam len na svetový mier,ale keď vo svete je toľko vojen a nepokojov,neviem,počítam tak 2 litre na osobu . Tí čo nemajú stabilizátory obrazu samozrejme o polovicu menej :)
Sa len nebojte,je tiež pripíjam len na svetový mier,ale keď vo svete je toľko vojen a nepokojov,neviem,počítam tak 2 litre na osobu . Tí čo nemajú stabilizátory obrazu samozrejme o polovicu menej :)
2 litre? tak toho vela nenafotime :o) na mna pocitaj pol litra na cely pobyt, mozno ja to bude vela :o)
2 litre? tak toho vela nenafotime :o) na mna pocitaj pol litra na cely pobyt, mozno ja to bude vela :o)
To máš dva večery,guláš,opekačka...to je práve nato,aby ti vytrávilo a na druhý deň bol schopný fotiť :) Tak buď ti ide o mier alebo nie , vieš koľko životov môžeš zachrániť ? :)
To máš dva večery,guláš,opekačka...to je práve nato,aby ti vytrávilo a na druhý deň bol schopný fotiť :) Tak buď ti ide o mier alebo nie , vieš koľko životov môžeš zachrániť ? :)
no minimalne svoj tym, ze vsetko s mierou :o)) potom vidiet na druhy den mojich predkov zo Zoo, nie je dobry pocit :o))
mam jednu otazocku... je niekto, kto ide z KE autom? v pripade, ze ano, bol by dotycny tak ochotny aby ma vzal na palubu? ja len tak informativne... :)
mam jednu otazocku... je niekto, kto ide z KE autom? v pripade, ze ano, bol by dotycny tak ochotny aby ma vzal na palubu? ja len tak informativne... :)
skus Vizionar-a, on je z KE na pevnom zozname, ale ako pojde neviem...
alebo ta mozno Slafco zoberie z St.Lubovne resp. z Popradu...
Aj ja mám otázku nezobral by ma tam dakto čo tam ide z BB , lebo ja to mám na Staré Hory fest ďaleko. Ideálne na chrbte :-))) (berte to ako také malé uvoľnenie témy, zoznam je tu tak podla toho si pozrite kto je s kade a dohodnite sa na ceste a nemyslím že by to mal byť až takí problém hlavne ak idete viacerí z Košíc)
Aj ja mám otázku nezobral by ma tam dakto čo tam ide z BB , lebo ja to mám na Staré Hory fest ďaleko. Ideálne na chrbte :-))) (berte to ako také malé uvoľnenie témy, zoznam je tu tak podla toho si pozrite kto je s kade a dohodnite sa na ceste a nemyslím že by to mal byť až takí problém hlavne ak idete viacerí z Košíc)
ja pojdem vlakom do BB a hociktorym busom, co ide cez Donovaly...acsinou kazdy stoji na SH :o)
Som z BB a pôjdem autom, ak sa dohodneme, zoberiem aj viacerých. Len sa dohodnúť na čase a mieste zberu... Prípadne môžeme urobiť aj ten nákup, ak by sme dostali dôveru väčšiny :-))) Sorry, ale nestíham toto vlákno detailne čítať...
ani ja nestiham uz pisat, musim sa hodit na nabijacku, lebo som ako vybita baterka :o)) kto bude mat bubaky, bude mat v´doveru vacsiny :o)) a zrejme to ostane na mne :o))
stretnutie priatelov ePhoto :o)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa