takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
tak kolegovci, víkend 7.8. - 9.8. mám odobrený už aj od manželky a troch dcér ... tak mi nič nebráni ... ja sa hlásim záväzne ...vek 33 no duševný niekedy na 7 :)))
tak kolegovci, víkend 7.8. - 9.8. mám odobrený už aj od manželky a troch dcér ... tak mi nič nebráni ... ja sa hlásim záväzne ...vek 33 no duševný niekedy na 7 :)))
Človek tu chvíľu nie je a koľko sa toho popíše. DJGranko koľko nás už je???
flakas to :o) dost, akurat na chatu, no este riesim presne terminy, kto kedy moze...podla vacsiny bude termin, nasledne na to chata, kedze mame dve v roznych terminoch...
ja už nevládzem čítať do frasa :-)
neviem ako vy ale mne vyhovuje termín začiatok augusta víkend 1. a 2.8
čo sa týka ubytovania je mi jedno. No viac nepíšem lebo možno ste sa už dohodli na termíne :-)
flakas to :o) dost, akurat na chatu, no este riesim presne terminy, kto kedy moze...podla vacsiny bude termin, nasledne na to chata, kedze mame dve v roznych terminoch...
Hmmm ja viem musím sa polepšiť, ale tak plnil som si svoje ľudské pudy. Bol som sa navečerať a zároveň som zbehol do obchodu si nakúpiť na víkend :-)
Ale ste sa s príspevkami rozbehli...
Ale aby som nepisal iba tak jalovo tak k veci. Ja sa hlásim 7.8 - 9.8 je pre mňa tiež OK, manželku už nejako spracujem :)
Inak by som navrhoval napísať každému kto sa zatiaľ prihlásil súkromnú správu lebo kým sa daktorý cez toto prelúskajú tak aj ošedivejú. Normálne napísať čo je nové a nech sa vyjadria k termínu prípadne tím obliečkam tak to bude asi najrýchlejšie a najjednoduchšie
Inak by som navrhoval napísať každému kto sa zatiaľ prihlásil súkromnú správu lebo kým sa daktorý cez toto prelúskajú tak aj ošedivejú. Normálne napísať čo je nové a nech sa vyjadria k termínu prípadne tím obliečkam tak to bude asi najrýchlejšie a najjednoduchšie
to som uz davno pisal...obliecky sa riesit nebudu, zaplati sa 3,3€ navyse a budu od nich...
Ale ste sa s príspevkami rozbehli...
Ale aby som nepisal iba tak jalovo tak k veci. Ja sa hlásim 7.8 - 9.8 je pre mňa tiež OK, manželku už nejako spracujem :)
Zatiaľ prehľad s členmi ak som na dakoho zabudol ospravedlňujem sa
Ultra TXF – je mu jedno
DJGranko
Strhak – je mu jedno
Jake
Mago – 7.8-9.8
Kralik_J
Vizionar – 7.8-9.8
Duroslav – 31.7-2.8
Quintes + priatelka 1.8-2.8
Slafco – 7.8-9.8
Velecký – 7.8-9.8
Dodo BB
Wildsammy
Mrco
stretnutie priatelov ePhoto :o)
neviem ako vy ale mne vyhovuje termín začiatok augusta víkend 1. a 2.8
čo sa týka ubytovania je mi jedno. No viac nepíšem lebo možno ste sa už dohodli na termíne :-)
Ultra TXF – je mu jedno
DJGranko
Strhak – je mu jedno
Jake
Mago – 7.8-9.8
Kralik_J
Vizionar – 7.8-9.8
Duroslav – 31.7-2.8
Quintes + priatelka 1.8-2.8
Slafco – 7.8-9.8
Velecký – 7.8-9.8
Dodo BB