Fórum » O TECHNIKE

stretnutie priatelov ePhoto :o)

2009-06-25 18:42:06+02
takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o) Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes... otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))

2009-06-26 14:01:01+02
dobre chlapi, offtopic-ovat budeme, ked bude zabezpecene ubytko...to je priorita no.1 :o)

Strhak
2009-06-26 14:01:25+02
príspevok od:
vsak to je to, pri vela ludoch musis mat od samospravy povolenie na organizovanie zhromazdenia a ak je to na sukromnom pozemku naviac i suhlas od majitela :o))
Pri 9000 tisíc ľuďoch v tomto našom kocúrkove neviem. Predstav si to street foto v centre BB. By sme to tam mohli obkľúčiť a ani noha by nám neušla :-) . Ver mohol by si fotiť koho chceš každý by sa bál ozvať pri takom doprovode :-)

2009-06-26 14:05:23+02
príspevok od: Strhak
Pri 9000 tisíc ľuďoch v tomto našom kocúrkove neviem. Predstav si to street foto v centre BB. By sme to tam mohli obkľúčiť a ani noha by nám neušla :-) . Ver mohol by si fotiť koho chceš každý by sa bál ozvať pri takom doprovode :-)
to by mohla byt pekna tlupa ludi :o)) skoro ako na SNP-cku v 2002 :o) a co keby sme to urobili na stadione? len neviem, ci niekde na svk taky mame...teda okrem Steel Areny, tak sa zmesti cca 8 tisic hlav :o)))

Strhak
2009-06-26 14:11:16+02
No jo musíme sa dohodnúť na financiách na tú zálohu lebo tu treba platiť vopred a ten kto zaplatí je definitívne účastníkom tohto stretnutia. Lebo takto sa nám sem nabúcha x y ľudí a keď príde na lámanie chleba respektíve na platenie tak s toho rýchlo zíde. Navrhujem zaplatenie celej sumy za ubytovanie vopred účastníkmi aby ten s nás čo to pôjde vyplatiť nebol nakoniec oklamaní a nemusel to hradiť s vlastného vrecka. Na tú stravu treba počítať tých cca 15€ nejdeme tam jesť Humre ale robiť guláš prípadne dáke mäsko ugrilujeme raňajky obed večera si spravíme spoločné na to sa suroviny nakúpime vopred ešte v meste lebo tam tie obchody sú tak po slabšie

Strhak
2009-06-26 14:18:17+02
príspevok od:
to by mohla byt pekna tlupa ludi :o)) skoro ako na SNP-cku v 2002 :o) a co keby sme to urobili na stadione? len neviem, ci niekde na svk taky mame...teda okrem Steel Areny, tak sa zmesti cca 8 tisic hlav :o)))
Vieš čo mi tu v BB máme super zimák ten by bol ideálni všetci mi pred vstupom odovzdáte do úschovy výbavu a tak vstúpite dnu ja sa už len potom trochu opriem do konštrukcie a zábava sa môže začať. Chudáci v Rooseveltovej Nemocnici sa mesiac nezastavia, toooľko tiel na kope :-)))

2009-06-26 14:35:27+02
No jo musíme sa dohodnúť na financiách na tú zálohu lebo tu treba platiť vopred a ten kto zaplatí je definitívne účastníkom tohto stretnutia. Lebo takto sa nám sem nabúcha x y ľudí a keď príde na lámanie chleba respektíve na platenie tak s toho rýchlo zíde. Navrhujem zaplatenie celej sumy za ubytovanie vopred účastníkmi aby ten s nás čo to pôjde vyplatiť nebol nakoniec oklamaní a nemusel to hradiť s vlastného vrecka. Na tú stravu treba počítať tých cca 15€ nejdeme tam jesť Humre ale robiť guláš prípadne dáke mäsko ugrilujeme raňajky obed večera si spravíme spoločné na to sa suroviny nakúpime vopred ešte v meste lebo tam tie obchody sú tak po slabšie
ano, lebo co pozeram obsadenost, ten druhy augustovy vikend je nejak vsade rusno, preto by bolo cim-skor poriesit rezervaciu a vlastne ubytko naplno...tym padom by hlavne body - kedy, kde a kto boli vyriesene...a program sa doriesi, mame mesiac cas...

Strhak
2009-06-26 14:38:50+02
príspevok od:
ano, lebo co pozeram obsadenost, ten druhy augustovy vikend je nejak vsade rusno, preto by bolo cim-skor poriesit rezervaciu a vlastne ubytko naplno...tym padom by hlavne body - kedy, kde a kto boli vyriesene...a program sa doriesi, mame mesiac cas...
Presne tak a už by to bola diskusia o niečom reálnom, konečne by sme sa posunuli ďalej k plánovaniu aktivít na stretnutí

2009-06-26 14:42:07+02
Presne tak a už by to bola diskusia o niečom reálnom, konečne by sme sa posunuli ďalej k plánovaniu aktivít na stretnutí
ved prave...

Strhak
2009-06-26 14:46:41+02
príspevok od:
ved prave...
Dobre čo ako si sa dohodol s tím majiteľom ako chce peniaze. Má to riešené prevodom do banky alebo chce na ruku?

2009-06-26 15:05:37+02
Dobre čo ako si sa dohodol s tím majiteľom ako chce peniaze. Má to riešené prevodom do banky alebo chce na ruku?
aby bolo jasno, hovorime o tej chate na Starych horach (http://chata-donovaly.sk) lebo ta povodna na Donovaloch je toho 7-9.8. obsadena...

zistoval som len volny termin, lebo na stranke maju, ze na rezervaciu treba zaplatit 50% ceny na ucet v Tatrabanke. samozrejme po telefonickom dohovore zrejme aj celu sumu...len sa treba rozhodnut, ci sa bude platit aj postelne pradlo cca 3,3€/osoba/pobyt alebo si kazdy donesie svoje vlastne...

Strhak
2009-06-26 15:14:29+02
príspevok od:
aby bolo jasno, hovorime o tej chate na Starych horach (http://chata-donovaly.sk) lebo ta povodna na Donovaloch je toho 7-9.8. obsadena...

zistoval som len volny termin, lebo na stranke maju, ze na rezervaciu treba zaplatit 50% ceny na ucet v Tatrabanke. samozrejme po telefonickom dohovore zrejme aj celu sumu...len sa treba rozhodnut, ci sa bude platit aj postelne pradlo cca 3,3€/osoba/pobyt alebo si kazdy donesie svoje vlastne...
To s tím prádlom som čítal, to už nahám na ostatných ako mne je to jedno ale za 100 má každý obed ale na druhú stranu ľudia s KE si myslím že zo sebou nebudú ťahať obliečky :-)

2009-06-26 15:22:26+02
To s tím prádlom som čítal, to už nahám na ostatných ako mne je to jedno ale za 100 má každý obed ale na druhú stranu ľudia s KE si myslím že zo sebou nebudú ťahať obliečky :-)
neviem, kto bude z KE okrem quintesa...a mozno ani ten nie, ked pojde z PN :o) je to na spolocnom rozhodnuti, ci brat svoje alebo za tu sumu riesit od nich..mne je to vcelku aj jedno, ale kazde kilo navyse je zbytocne...

Strhak
2009-06-26 15:30:32+02
príspevok od:
neviem, kto bude z KE okrem quintesa...a mozno ani ten nie, ked pojde z PN :o) je to na spolocnom rozhodnuti, ci brat svoje alebo za tu sumu riesit od nich..mne je to vcelku aj jedno, ale kazde kilo navyse je zbytocne...
Aj mne v tomto sa kľudne prispôsobím väčšine

2009-06-26 15:32:15+02
Aj mne v tomto sa kľudne prispôsobím väčšine
vsak aj ja...ale to najskor musi ta vacsina prist sem a povedat konecne slovo :o)

Strhak
2009-06-26 15:34:21+02
asi tak

2009-06-26 15:36:42+02
rad by som bol, aby boli tieto prvotne najtazsie veci uz vyriesene, lebo inak sa neda pohnut dalej...

Slavo Jancisin
2009-06-26 15:37:51+02
s platbou vopred súhlasím, ohľadom prádla sa prispôsobím, ale zvyknem si nosiť vlastný spacák ... no ako bolo napísané, každé kilo navyše je zbytočné

PS.: účet v Tatra Banke mám aj ja :o))

mago
2009-06-26 16:19:46+02
príspevok od:
Ja som z KE...

mago
2009-06-26 16:21:49+02
mam otazocku, v pripade, ze budem mat volno a pojdem, budem tam nejak vyrazne mlady, respektive jediny v skupine (

mago
2009-06-26 16:22:40+02
...menej ako 20)

Strana 10 z 18
1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 17 18

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()