takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
takže kučerka je zo ZA ... tak to fakt má za hodinu do RK ... mohla by sa pridať
mohla :o) mne sa dost pozdava ta chata na Starych horach a hlavne sedi to datumovo v principe pre vsetkych...aj ked neviem, ako daleko je to na moznu prechadzku na spominany kopec Zvolen...
no konecne :o) cakal som, ci si tuto debatu vsimnes :o) jasne, berieme :o)
kua hosi ja su celebrita ... musite ma pozvat a ja sa budem akoze zdrahat ze mam vybukovany kalendar, ale ze co by som pre svetovy mier neurobil ... a nie ze sa takto nenapadko vtierkujem ;-)))))
lokalita ma netrapi, termin zaciatok augusta znie dobre ...
kua hosi ja su celebrita ... musite ma pozvat a ja sa budem akoze zdrahat ze mam vybukovany kalendar, ale ze co by som pre svetovy mier neurobil ... a nie ze sa takto nenapadko vtierkujem ;-)))))
ja som ta aj chcel, ale kedze si ta seeeleeebriiita ci co, tak som si nedovolil :o))
ak som dobre pocital, tak predbezne je to 17 ludi s tym, ze napr. ta chata na Starych horach je pre 14 ludi, mozno 15, lebo je tam jedna postel, ktora sa da preniest do niektorej izby...
cize na teraz uzatvaram prihlasky, mozno bude opat priestor na ich prijimanie...
stretnutie priatelov ePhoto :o)
cize na teraz uzatvaram prihlasky, mozno bude opat priestor na ich prijimanie...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa