Fórum » O TECHNIKE

stretnutie priatelov ePhoto :o)

2009-06-25 18:42:06+02
takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o) Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes... otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))

2009-06-26 13:09:39+02
príspevok od: Marcel Rebro
nerozumiem otazke hjustn. ken ju kopy plis ...
no pisal si - 40+mladez...pochopil som to tak, ze ty mas 40 a ten, kto s tebou pride, je mladez...napr. synator...preto som sa opytal, ci neprides len sam :o)
tudooom? :o))

Strhak
2009-06-26 13:15:21+02
príspevok od:
no pisal si - 40+mladez...pochopil som to tak, ze ty mas 40 a ten, kto s tebou pride, je mladez...napr. synator...preto som sa opytal, ci neprides len sam :o)
tudooom? :o))
No už som tu aj ja, myslím že tím 40+ chcel naznačiť že má viac ako 40 a slovíčkom mládež stav jeho mysle respektíve na koľko sa cíti

Marcel Rebro
2009-06-26 13:15:50+02
nie, myslel som ze ma 40+ rokov ... skratka od 39 dalej udavam len 40+ ... tudom a tudom su dva domy ;-)

synatorovia su 12 a 14 takze asi ostanu doma strazit maminku ... ;-)

Strhak
2009-06-26 13:16:56+02
Koľko je nás to už ja som včera prestal zapisovať mená na prezenčku keď sa hlásili páni Slafco a Velecky

2009-06-26 13:17:48+02
príspevok od: Marcel Rebro
nie, myslel som ze ma 40+ rokov ... skratka od 39 dalej udavam len 40+ ... tudom a tudom su dva domy ;-)

synatorovia su 12 a 14 takze asi ostanu doma strazit maminku ... ;-)
cink :o) a bolo svetlo :o)) sakra, podla fotky som ratal 20+ :o) dobre, 30+ :o))

2009-06-26 13:20:50+02
asi tolko :o)

Ultra TXF
DJGranko
Strhak
Jake
Mago
Kralik_J
Vizionar
Duroslav
Quintes
Qintes priatelka
Slafco
velecky
dodo_bb
WildSammy
mrco

neista ucast - kucerawa, dedo Milan

istych je 15, co je aj plny pocet na tu chatu na Starych horach, pokial chceme ist tam...pokial nie, treba zohnat inu, co je volna 7-9.8, kde sa zmesti viac ludi, cenovo 20€ a kde by sa dal poriesit aj nejaky program...

Strhak
2009-06-26 13:22:26+02
Je tu ešte jedna možnosť DjGranko by mal asi začať hľadať väčšie ubytko. Včera keď sme sa začínali dohadovať nás bolo ak sa nemýlim 4 partizáni a do dnes to narástlo na dosť úctyhodný počet. Keďže je ešte mesiac do termínu by som sa nečudoval ak by sme sa tam stretli toľký že ubytovacie kapacity na Starých Horách by nemuseli stačiť a zo stretnutia by sa stal kongres :-)))

Strhak
2009-06-26 13:24:10+02
príspevok od:
asi tolko :o)

Ultra TXF
DJGranko
Strhak
Jake
Mago
Kralik_J
Vizionar
Duroslav
Quintes
Qintes priatelka
Slafco
velecky
dodo_bb
WildSammy
mrco

neista ucast - kucerawa, dedo Milan

istych je 15, co je aj plny pocet na tu chatu na Starych horach, pokial chceme ist tam...pokial nie, treba zohnat inu, co je volna 7-9.8, kde sa zmesti viac ludi, cenovo 20€ a kde by sa dal poriesit aj nejaky program...
Ale sa nám to rozrastá :-)

Ultra TXF
2009-06-26 13:30:45+02
príspevok od: Strhak
Ale sa nám to rozrastá :-)
Zase nebuďte takí optimisti,keď príde na lámanie chleba,tak polovica ľudí odpadne z rôznych príčin .

2009-06-26 13:33:28+02
Je tu ešte jedna možnosť DjGranko by mal asi začať hľadať väčšie ubytko. Včera keď sme sa začínali dohadovať nás bolo ak sa nemýlim 4 partizáni a do dnes to narástlo na dosť úctyhodný počet. Keďže je ešte mesiac do termínu by som sa nečudoval ak by sme sa tam stretli toľký že ubytovacie kapacity na Starých Horách by nemuseli stačiť a zo stretnutia by sa stal kongres :-)))
no net je pristupny vsetkym, len takymto systemom neprideme nikam, kedze je tu registovanych cez 9000 ludi...dalsia vec je, ze prilis vela ludi sa zle organizuje, lebo nie kazdemu vyhovies a kedze to robime takto verejne, musi to mat nejake pravidla, v opacnom pripade si dame zraz na nejakej luke alebo poli, budeme opekat, spat v stanoch a v navstevnosti prekoname hociktory festival :o))

2009-06-26 13:37:05+02
príspevok od: Ultra TXF
Zase nebuďte takí optimisti,keď príde na lámanie chleba,tak polovica ľudí odpadne z rôznych príčin .
preto moj navrh je takyto:
mat urcity nemenny pocet ludi, ktory vyplatia cele dve noci vopred, aby sa mohla urobit rezervacia na ubytko a minimalne vyplatit zaloha, ak nie aj cele, aby z toho nebolo to, ze niekto prislubi a potom nepride...ak nebude moct prist, musi si najst za seba nahradu...

Ultra TXF
2009-06-26 13:38:48+02
príspevok od:
no net je pristupny vsetkym, len takymto systemom neprideme nikam, kedze je tu registovanych cez 9000 ludi...dalsia vec je, ze prilis vela ludi sa zle organizuje, lebo nie kazdemu vyhovies a kedze to robime takto verejne, musi to mat nejake pravidla, v opacnom pripade si dame zraz na nejakej luke alebo poli, budeme opekat, spat v stanoch a v navstevnosti prekoname hociktory festival :o))
Ja som len myslel ,že ono sa to vykryštalyzuje tak či tak tesne predtým,to by si musel vyzbierať peniaze dopredu,aby prišli všetci.V podstate je to ešte ďaleko, so mnou môžete rátať nech to bude kdekoľvek...aj s vínom :)

Ultra TXF
2009-06-26 13:42:12+02
Si ma predbehol :) Nie je nutné hľadať náhradu,zase tá položka za ubytko nebude veľká,to sú drobné pri tých prachoch čo máme vo výbavách :)Proste prepadnú a hotovo,je to každého osobná vec,nedá sa nikoho nútiť.Mne je to jedno,ja potrebujem vypadnúť preč z mesta,trochu sa ožrať a pobiť a prípadne spraviť pár fotiek :)

2009-06-26 13:43:04+02
Ja som len myslel ,že ono sa to vykryštalyzuje tak či tak tesne predtým,to by si musel vyzbierať peniaze dopredu,aby prišli všetci.V podstate je to ešte ďaleko, so mnou môžete rátať nech to bude kdekoľvek...aj s vínom :)
ja viem, slovo robi chlapa :o)
ide o to, ze kto chce prist, nebude mat problem riesit peniaze dopredu, kedze za rezervaciu sa plati a ked sa vyplati cele ubytko vopred, je ovela tazsie neprist ako prist :o))

2009-06-26 13:44:32+02
Si ma predbehol :) Nie je nutné hľadať náhradu,zase tá položka za ubytko nebude veľká,to sú drobné pri tých prachoch čo máme vo výbavách :)Proste prepadnú a hotovo,je to každého osobná vec,nedá sa nikoho nútiť.Mne je to jedno,ja potrebujem vypadnúť preč z mesta,trochu sa ožrať a pobiť a prípadne spraviť pár fotiek :)
a koho budes bit? :o)

Ultra TXF
2009-06-26 13:46:20+02
Pozri,ja sa na to pozerám takto.....pošlete všetci peniaze na môj účet,žiadnu zálohu,ale plnú sumu plus nejaké organizačné poplatky a v prípade ,že by to nevyšlo s počasím,tak sa to zruší a ja si kúpim niečo do výbavy :)
Kto je za nech zdvihne ruku :)

Strhak
2009-06-26 13:51:36+02
príspevok od:
Hmmm no asi tak potom luku môžeme vymeniť za kultúrni dom v BB ten je dosť veľký a bývať môžeme v hoteli Lux ten je vedľa :-)). Ale budeme si musieť dať pozor na VB aby nás nerozohnali ako aktivistov pred prezidentským hradom, síce 9000 ľudí to je masa do toho by sa asi nepustili :-)

2009-06-26 13:53:32+02
Pozri,ja sa na to pozerám takto.....pošlete všetci peniaze na môj účet,žiadnu zálohu,ale plnú sumu plus nejaké organizačné poplatky a v prípade ,že by to nevyšlo s počasím,tak sa to zruší a ja si kúpim niečo do výbavy :)
zozeniem ti MarkII s kitovym objektivom za polovicnu cenu, ked pojdeme napoly :o))))

2009-06-26 13:54:46+02
Hmmm no asi tak potom luku môžeme vymeniť za kultúrni dom v BB ten je dosť veľký a bývať môžeme v hoteli Lux ten je vedľa :-)). Ale budeme si musieť dať pozor na VB aby nás nerozohnali ako aktivistov pred prezidentským hradom, síce 9000 ľudí to je masa do toho by sa asi nepustili :-)
vsak to je to, pri vela ludoch musis mat od samospravy povolenie na organizovanie zhromazdenia a ak je to na sukromnom pozemku naviac i suhlas od majitela :o))

Strhak
2009-06-26 13:57:01+02
Vieš čo celkom sa mi pozdáva ten tvoj nápad mám len jednu ale fakt malinkú pripomienku k tomu účtu, fakt taká maličkosť to desať miestne čiselko by mohlo byť moje. Myslím že to nie je až taká moc veľká zmena inak za nápad ťa musím pochváliť

Strana 9 z 18
1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 17 18

Inzercia