takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
mam otazocku, v pripade, ze budem mat volno a pojdem, budem tam nejak vyrazne mlady, respektive jediny v skupine (
pozri, ja mam skoro 28, jake skoro 40, mrco cez 40...ak zarabas, mas asi cez 18 a pokym si nemusis pytat povolenie zakonneho zastupcu, mozes ist...tiez sa citim na 20 a rozumovo aj na 10 v urcitych pripadoch :o))
ale ak sa bues citit nejak frustrovany kvoli veku, nemusis ist, je to dobrovolne...
ja chcem ist, nezarabam, iba ciastocne (studujem) a mam viac ako 18...
tak potom nevidim problem...ako som pisal dedovi Milanovi-spaja nas krasny konicek, kde vek nezohrava rolu...a preto som sa nan dal, lebo ma velku sancu vydrzat az do dochodku :o)
tak potom nevidim problem...ako som pisal dedovi Milanovi-spaja nas krasny konicek, kde vek nezohrava rolu...a preto som sa nan dal, lebo ma velku sancu vydrzat az do dochodku :o)
pocuvaj djGranko,nejako ste to vlakno rozbehli,a mooc citania,mozes mi to zhrnut,ze kde a kedy a co,teda,ak su este volne miesta:]
no pani a podla toho co som videl, tak aj jedna dama, taketo rychle vlakno som tu este nevidel. Rad by som sa zucastnil, aj vekom by som zapadal ~35, ale nemam kam dat deti... :( Mozno next time
no pani a podla toho co som videl, tak aj jedna dama, taketo rychle vlakno som tu este nevidel. Rad by som sa zucastnil, aj vekom by som zapadal ~35, ale nemam kam dat deti... :( Mozno next time
pocuvaj djGranko,nejako ste to vlakno rozbehli,a mooc citania,mozes mi to zhrnut,ze kde a kedy a co,teda,ak su este volne miesta:]
zhrnut mozem, no neviem, ci to ma vyznam, kedze zatial je nas asi 17, chata je pre 14-15, takze aj to uz i s potencionalnymi nahradnikmi...kmenova zostava je, pokym ti nepotvrdia ucast tak, ze poslu bubaky, neda sa prijimat ludi, ked je kapacita plna...aspon podla predbeznych vyjadreni...
zhrnut mozem, no neviem, ci to ma vyznam, kedze zatial je nas asi 17, chata je pre 14-15, takze aj to uz i s potencionalnymi nahradnikmi...kmenova zostava je, pokym ti nepotvrdia ucast tak, ze poslu bubaky, neda sa prijimat ludi, ked je kapacita plna...aspon podla predbeznych vyjadreni...
sakra,neskoro som vás čítal,škoda,lebo pár týpkov by som rád spoznal osobne,snád to bude tradícia,,,
ludia, ale k meritu veci...prosim, predbeznych zaujemcov, nech sa vyjadria k tym oblieckam - ci vlastne alebo nie, vacsina rozhodne...
Nebláznite,nebudem trepať ešte aj vlastnú povliečku,to tých pár euro navyše nikoho nezabije,ešte mi povedzte,že si mám doniesť aj vankúš a skočím z okna :)
Nebláznite,nebudem trepať ešte aj vlastnú povliečku,to tých pár euro navyše nikoho nezabije,ešte mi povedzte,že si mám doniesť aj vankúš a skočím z okna :)
vsak ja viem. mne sa to tiez nechce ale kedze ide kopec ludi, aby niekto nepovedal, ze o tom nevedel...
No toto je sila. Vo štvrtok večer hneď po odoslaní prvého príspevku som zmizol na pivo, piato som presedel väčšinu dňa v aute a vidím tu 8 strán... Ani to nebudem čítať do konca.
Každopádne z uvedených možných termínov mi vyhovuje 31.7.-2.8.
No toto je sila. Vo štvrtok večer hneď po odoslaní prvého príspevku som zmizol na pivo, piato som presedel väčšinu dňa v aute a vidím tu 8 strán... Ani to nebudem čítať do konca.
cakam na odpovede na spravy, co som poslal dalsim ludom, urobim, aktualny zoznam aj s datumami...
stretnutie priatelov ePhoto :o)
ale ak sa bues citit nejak frustrovany kvoli veku, nemusis ist, je to dobrovolne...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa