takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
no zajtra budem mudrejsi, co sa tyka terminu...pokial nebudud mat nic volne, tak budeme hladat inde...ale jeden clovek hore-dolu nie je nic strasne...vsak za 6 tyzdnov sa moze stat vselico...ak chces ist a teraz to vidis realne, tak v pohode...ak nie, detto...
No dostal som sa sem len teraz, tak som to asi hodinu čítal :-))) Možno by som šiel aj ja, ak je ešte niečo voľné, prípadne aspoň na fotovýlet by som sa pridal, som z BB. Inak ma celkom pobavilo, že Donovaly a fotenie prírody. Vďaka intenzívnej výstavbe je to tam len o trošičku lepšie ako v Petržalke. Ale nakoniec dá sa odtiaľ niekam odísť a tu je kopa pekných miest. Aj ten termín by mi celkom vyhovoval.
No dostal som sa sem len teraz, tak som to asi hodinu čítal :-))) Možno by som šiel aj ja, ak je ešte niečo voľné, prípadne aspoň na fotovýlet by som sa pridal, som z BB. Inak ma celkom pobavilo, že Donovaly a fotenie prírody. Vďaka intenzívnej výstavbe je to tam len o trošičku lepšie ako v Petržalke. Ale nakoniec dá sa odtiaľ niekam odísť a tu je kopa pekných miest. Aj ten termín by mi celkom vyhovoval.
Samozrejme sa dá, zatiaľ máme v zozname desať ľudí chata je pre 12 až 14 takže nie je problém. Tú chatu berieme ako štartovaciu pozíciu na fotovýlet a večer aby sme sa mali kde stretnúť a vyspať keďže veľa prihlásených nie je ani len s okolia BB
je to dlhe ako roman a to ma zaciatok uplne v inom vlakne :o) zatial ano, ratame cca 14 ludi, este nie je plny pocet na tu chatu, co chceme...ak sa ovsem podari, zajtra bude viac info...no ja som tam nebol dost davno, takze neviem, ako to tam vyzera...
takze ludkovia...teta chatarka mi povedala, ze maju volny vikend len od 1-2.8. zvacsa je chata obsadena tyzdnovo od soboty do soboty, preto len tento jeden...
neviem ako ostatní, ale lokalita chaty podľa mňa nie je až taká dôležitá. Predpokladám, že viacerí tam prídeme autom, takže presuny budú možné aj do vzdialenejších miest.
Jednoducho lokalita chyty, pre mňa, nie je podstatná.
stretnutie priatelov ePhoto :o)
http://chata-donovaly.sk/
Jednoducho lokalita chyty, pre mňa, nie je podstatná.
hádam nie z Prešporku?
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa