takze po druznej diskusii vo vlakne O com je ephoto.sk, presuvam klebetne nicky sem, aby sme neriesili to, co je uz davno vyriesene a riesili to, co nie je vyriesene na vhodnejsom mieste :o)
Sumar z povodneho vlakna - datumovo august, polohovo Stredne Slovensko (aby to mali vsetci blizko - i zo zapadu a vychodu)...predbezne obsadenie JA, Ultra, Strhak, jake, mozno i ujo duroslav i quintes...
otvaram dalsiu plodnu diskusiu - TERAZ :o)))
PRE VSETKYCH - terminovo je to 31.7-2.8 alebo 14.8-16.8...kedze quintes ide od 3-9.8 na dovolenku, ten vikend je len v nutnom pripade...
REVISION No.1 :o) FOR ALL
31.7.-2.8 alebo 7.8.-9.8.
ale pokym neviem volny termin, tak nam je to naprd :o) bud sa trafime alebo budeme hladat inu chatu na Donovaloch (ta od Huga je fajn, aj ked je mimo uzemie :o)
ale pokym neviem volny termin, tak nam je to naprd :o) bud sa trafime alebo budeme hladat inu chatu na Donovaloch (ta od Huga je fajn, aj ked je mimo uzemie :o)
To vieš dakto pred spaním počíta ovečky a tak ona by mohla delete. Len ráno to zobudenie, celá dolámaná, klávesnica o tvár otlačená. Vidíš aký si bol ohľaduplní k nej, to si určite ani sám netušil :-))
To vieš dakto pred spaním počíta ovečky a tak ona by mohla delete. Len ráno to zobudenie, celá dolámaná, klávesnica o tvár otlačená. Vidíš aký si bol ohľaduplní k nej, to si určite ani sám netušil :-))
ale tusil, som tu nejaky ten piatok, takze viem, kam to az moze dojst :o) a zvlast ku zenam som ohladuplny :o))
inak sme dobri..za 2,5 hodiny cez 90 prispevkov :o))
Bože, chlapi, na vás sa fakt nedá spoľahnúť, napísala som, že kým sa vrátim, aby ste tu nenarobili kopec čítania a ľaľa - som mimo, neviem o čo ide ale videla som tam niekde svoj nick :)))
No nestíham z vás...
stretnutie priatelov ePhoto :o)
idem 10-16.8.2009.. cize vtedy nemozem
mne zatiaľ viac vyhovuje 7.8.-9.8.
No nestíham z vás...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie