V žiasdnom prípade ten setak nedavaj na 40D....nebude ti pri tej svetelnosti korektne merat......
Nemáš manual ...maš tam jasne napísané že od 2,8 a menej.....idealna by bola Canonácka 50-ka so svetelnostou 0,9....
Pogoogluj dá sa zohnat za pár centov....
Prečo si mu hneť ale nepovedal že si má k nemu dokúpiť aj chemopren na premazanie bajonetu :-)))
pockat, pockat..ked som bol na Cunove raftovat, tak tam mi dali chemopren...potom to nemoze byt na mazanie bajonetu, lebo ja som ziadny objektiv nemal :o))
Toto tu je lepšie ako na kolotoči.....
včera ma tu celý deň zabával Velmajster a dnes toto...:))))
Normalne zvažujem že si vezmem Notbúúúk aj na dovolenku....ak by bola náhodou nuda...........
Kanagon zle drží kov, ten by som odporúčal na premazanie uzávierky a na čistenie snímača ;-)) Na objektív je lepšie použiť dačo na báze epoxidu, a ak sa stane do budúcna krátka ta 50ka, že zatúži po 100ke tak kľudne môže dolepovať naň ďalšie. Veď 50+50=100
Toto tu je lepšie ako na kolotoči.....
Normalne zvažujem že si vezmem Notbúúúk aj na dovolenku....ak by bola náhodou nuda...........
SETAK NA CANON 40D
Nemáš manual ...maš tam jasne napísané že od 2,8 a menej.....idealna by bola Canonácka 50-ka so svetelnostou 0,9....
Pogoogluj dá sa zohnat za pár centov....
Ani prach sa mu potom na snímač nedostane.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa