Fórum » O TECHNIKE

Nikon D5000

Oldiceq
Oldiceq 2009-08-10 13:36:41+02

Miro Bartánus
2009-08-10 14:41:24+02
Jeden a podľa mňa dosť podstatný dôvod: D90 ostrí so skvelým Nikkor 50mm F1.8 AF D za 150€...

Oldiceq
2009-08-10 14:49:39+02
No vezmem isto tu D90. Este rozmyslam nad vhodnym e-shopom. Pozdava sa mi www.megafoto.sk , pozeram ze by ho mali mat skladom. Niekde som cital 1 negativny nazor na dodacie lehoty, ale inak pozitiva same. Maju tusim v BA kamennych obchod. Ja som z okolia NR ale tu tusim ziadny e-shop nema kamenny obchod. Viete o nejakom ?

Oldiceq
2009-08-10 14:51:58+02
príspevok od: Daniel.U
pozri si ponuku Fomei, su tam asi 4. Na priklad typ 963. Fotak tam potom ide dole hubou. Ja som ich objavil ked som hladal pre seba, ale som ho neobjednal. Ja trpim na brasne a ruksaky a nemam to uz kam davat.
Ta 963 ma velmi solidnu cenu, dik za tip. Este popozeram na webe dalsie moznosti...

noiseless
2009-08-10 16:49:01+02
príspevok od: Oldiceq
No vezmem isto tu D90. Este rozmyslam nad vhodnym e-shopom. Pozdava sa mi www.megafoto.sk , pozeram ze by ho mali mat skladom. Niekde som cital 1 negativny nazor na dodacie lehoty, ale inak pozitiva same. Maju tusim v BA kamennych obchod. Ja som z okolia NR ale tu tusim ziadny e-shop nema kamenny obchod. Viete o nejakom ?
pocuj na bazos.sk jeden predava D90 so setakom za nejakych 800 ecok .. urcite bude ako nova .. tak si to pozri , napis mu. a usetris penoaze a mozes si kupit tu spominanu 50/f1,8 co je super sklo so super kresbou :) a stoji okolo 100 eura

Daniel.U
2009-08-10 17:01:41+02
http://audio-video-foto.hyperinzercia.sk/digitalne-fotoaparaty/inzerat/1404188-nikon-d-90-predaj-slovensko/

noiseless
2009-08-10 17:20:43+02
kus divna cena ne ? v tom bude dajaky odrb :D uz som ale napisal maila a ak v tom nic nebude tak ja to kupujem :D ved za tu cenu som chcel kupit iba telo D80 ... a ked mozem mat D90 + ten objektiv za 350 eur ako v pohode ... len v tom daco bude

viking81
2009-08-10 18:56:38+02
tak v tom bude urcite nejaky odrb :)

Daniel.U
2009-08-10 20:16:38+02
príspevok od: noiseless
kus divna cena ne ? v tom bude dajaky odrb :D uz som ale napisal maila a ak v tom nic nebude tak ja to kupujem :D ved za tu cenu som chcel kupit iba telo D80 ... a ked mozem mat D90 + ten objektiv za 350 eur ako v pohode ... len v tom daco bude
podla mna v tom bude nejaky odrb. Ale ked nie, tak mi dufam budes vdacny

noiseless
2009-08-10 20:22:25+02
podla mna v tom bude nejaky odrb. Ale ked nie, tak mi dufam budes vdacny
no pisal som maila a zatial nikto neodpisal ... a uz e zvysena cena na tej stranke z 350 na 450 ... ale aj tak je to v pohode :D ... a sak uvidim ked niekto odpise tak budem rad ked ne ta ne ... a jasne ze vdacny ti budem :D bo ja si hladam D80 ale na hyperinzerciu nechodim ... iba na bazos

Daniel.U
2009-08-10 20:25:17+02
no pisal som maila a zatial nikto neodpisal ... a uz e zvysena cena na tej stranke z 350 na 450 ... ale aj tak je to v pohode :D ... a sak uvidim ked niekto odpise tak budem rad ked ne ta ne ... a jasne ze vdacny ti budem :D bo ja si hladam D80 ale na hyperinzerciu nechodim ... iba na bazos
na bazosi mas k tomu pevnu 50ku za 99. Som strasne zvedavy, co odpise. Co to je za magora

gaspi
2009-08-10 20:25:53+02
mne odpisala ženská, že je to originál balenie dovezené z anglicka, a že po zaplatení ho maju do 3 dni a hned mi ho pošlu popr. si môžem prisť poň osobne. ale aj tak neviem co si mam o tom myslieť

Daniel.U
2009-08-10 20:28:09+02
príspevok od: gaspi
mne odpisala ženská, že je to originál balenie dovezené z anglicka, a že po zaplatení ho maju do 3 dni a hned mi ho pošlu popr. si môžem prisť poň osobne. ale aj tak neviem co si mam o tom myslieť
ked je dovezene, tak nech ho ukaze. Ked si mozes dojst osobne, tak nech ho nachysta a das peniaze. To je nejaky naivny odrb. Tusim tam napisem aj ja. Som presvedceny, ze ich bude mat akoze ´dost´ pre vsetkych

noiseless
2009-08-10 20:33:17+02
pocuj tak potom nemas o com ... sadni na vlak res. ak mas vodicak tak sadni do auta a zajdi si ho oskusat .. oskusaj si ho popozeraj poriadne a ak to bude v prosiadku tak ber ... ved za 450 eur takyto fotak aj s objektivom to mas o polovicu lacnejsie .... ako mne neodpisala ale keby mi odpisala tak by som siel za nou ...

Daniel.U
2009-08-10 20:34:37+02
pocuj tak potom nemas o com ... sadni na vlak res. ak mas vodicak tak sadni do auta a zajdi si ho oskusat .. oskusaj si ho popozeraj poriadne a ak to bude v prosiadku tak ber ... ved za 450 eur takyto fotak aj s objektivom to mas o polovicu lacnejsie .... ako mne neodpisala ale keby mi odpisala tak by som siel za nou ...
uz som jej pisal aj ja. Nie, ze by som vam ho chcel vyfuknut, ale som strasne zvedavy.

gaspi
2009-08-10 20:35:45+02
ked je dovezene, tak nech ho ukaze. Ked si mozes dojst osobne, tak nech ho nachysta a das peniaze. To je nejaky naivny odrb. Tusim tam napisem aj ja. Som presvedceny, ze ich bude mat akoze ´dost´ pre vsetkych
presne to sa jej chcem ešte opytat ci to možem zaplatiť v hotovosti pri osobnom odbere

gaspi
2009-08-10 20:37:47+02
ona to objednáva z Anglicka(teda na ruke nema nič teda aspon ja som to z toho mailu tak pochopil)

noiseless
2009-08-10 20:39:51+02
uz som jej pisal aj ja. Nie, ze by som vam ho chcel vyfuknut, ale som strasne zvedavy.
ked ti odpise tak ta zabijem :D lebo mna akosi ignoruje :D ... mohla by mi konecne odpisat .... aspon nieco ... ale ja teraz aj tak nemam peniaze ... bo chodim na brigadu a vyplata bude az o mesiac :( iba keby mi rodicia pozicali .. o com pochybujem :D taze gaspi skus si ho vybavit ... budem drzat palce ... ja potom kupim nejaku D80 ... dufam ze na nieco dobre natrafim ... a keby si nahodou na toto kaslal tak daj vediet skusim daco zriesit ja :D

noiseless
2009-08-10 20:41:17+02
ona to objednáva z Anglicka(teda na ruke nema nič teda aspon ja som to z toho mailu tak pochopil)
ved pri inzerate je napisane ze je aj 2 rocna zaruka ... tak by som chcel vidiet tu zaruku ked je to z anglicka .... ale isto ze sa s nou dohodni a chod si ho oskusat :)

Daniel.U
2009-08-10 20:42:30+02
ked ti odpise tak ta zabijem :D lebo mna akosi ignoruje :D ... mohla by mi konecne odpisat .... aspon nieco ... ale ja teraz aj tak nemam peniaze ... bo chodim na brigadu a vyplata bude az o mesiac :( iba keby mi rodicia pozicali .. o com pochybujem :D taze gaspi skus si ho vybavit ... budem drzat palce ... ja potom kupim nejaku D80 ... dufam ze na nieco dobre natrafim ... a keby si nahodou na toto kaslal tak daj vediet skusim daco zriesit ja :D
ja mam D90, druhy nepotrebujem. Ale mozem ti to potom preposlat :-)

noiseless
2009-08-10 20:51:54+02
ja mam D90, druhy nepotrebujem. Ale mozem ti to potom preposlat :-)
a si spokojny ze ? lebo kazdy ten fotak chvali .. aj ja by som ho bal keby som mal peniaze ... ale myslim ze mi bude stacit nejaka bazarova D80 lebo vraj to je skoro to iste ... a kedze toma byt moja prva zrkadlovka tak potom nevidim problem ... ale keby sa podarila D90 za 450 eur tak by som sa nebranil :D

Strana 2 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()