Zdravim. Chcel by som sa spýtat ci nahodou niekto neviete o nejakom anglickom resp. inom eshope , kde sa daju kupi lacne fotaky. Lebo som pocul ze ztamat objednavaju lacno . Napr. nikon D90 sa tam dá vraj zohnat za 400 eur a to s objektivom 18-105 Vr. Tak sa chcem spytat ci nahodou niekto neviete ako to je resp. nejaky taky eshop. Vopred diki za vsetky rady.
ale tu nejde len o ten inzerat .. ja som vazne pocul ze v anglicku su tie veci o tolko lacnejsie
to neexistuje aby tam bol taky rozdiel. To ani vyrobca nedava tak lacno. Na anglickom amazone je telo za 650 libier. To neprichadza do uvahy aby legalny obchod predaval tak lacno, museli by ich ukradnut. Zbytocne sa tesis.
to neexistuje aby tam bol taky rozdiel. To ani vyrobca nedava tak lacno. Na anglickom amazone je telo za 650 libier. To neprichadza do uvahy aby legalny obchod predaval tak lacno, museli by ich ukradnut. Zbytocne sa tesis.
sak aj ked je to kradnute ta co :D hlavna vec ze to pojde :D .. ja sa s tou zenskou dohodnem ze sa stretneme a uvidim .. dam potom vediet
no ja neviem, ja by som si radsej doplatil za normalny obchod.. nie vzdy sa oplati kupovat lacno, jeden znamy v Lucenci si tak kupil zo zalozne nabuchany mobil ktory mu vzala policia pretoze bol pouzivany na pachanie trestnej cinnosti a chlapikovi ostal akurat pocit ze si mohol priplatit :) ale tak je to na tebe ja by som sa na take spekulovanie vysral
ale neviem no ja pochybujem o tom ze by to bolo kradnute ... ved uvidim ja s nou este podiskutujem ... ale tak mat novy fotak este k tomu vraj je aj zaruka a ak je zaruka tak to nemoze byt kradnute .... uvidim este bo akurat si s noum mailujem
ale neviem no ja pochybujem o tom ze by to bolo kradnute ... ved uvidim ja s nou este podiskutujem ... ale tak mat novy fotak este k tomu vraj je aj zaruka a ak je zaruka tak to nemoze byt kradnute .... uvidim este bo akurat si s noum mailujem
tak pochybuj, ale potom nevyplakavaj, ked prides o prachy.
Počuj, keď Ti je jedno, že je kradnutá, potom to urob rozumnejšie - vyhliadni si niekoho na nejakej akcii a jednoducho mu techniku aj s brašnou čmajzni. A netrochár s nejakou D90, vyber si rovno D700 s nejakým lepším objektívom. Budeš to mať síce bez záruky, ale zadarmo. Lepšiu cenu nezoženieš, čo ako budeš hľadať :-)))
Počuj, keď Ti je jedno, že je kradnutá, potom to urob rozumnejšie - vyhliadni si niekoho na nejakej akcii a jednoducho mu techniku aj s brašnou čmajzni. A netrochár s nejakou D90, vyber si rovno D700 s nejakým lepším objektívom. Budeš to mať síce bez záruky, ale zadarmo. Lepšiu cenu nezoženieš, čo ako budeš hľadať :-)))
No len si daj pozor aby náhodou teba nestretol pri ´´nákupe´´ ;-DDD
...a keď ťa náhodou aj chytia....po papuli dostaneš rovnako za D90 tak ako aj za D700............takže keď bude možnosť ,popozeraj sa na akcii po D3....
nahovaranie na trestny cin je takisto trestnym cinom....
A preco by si to robil ty? Chod za nejakym ciganom, povedz ze mu das kilecko ak ti donese fotak toho a toho cloveka. A ty si pockas pekne v tichu :)
tu som nechcel aby sa ta debata dostala :D ... a ciganovy ked das kilecko tak ti ho donesie rovno z obchodu :D .... a ked uz by som sa rozbehol tak by som kradol vsetko .. aj canony .. a potom by som to predaval za vyhodne ceny :D
Anglický eshop
o niečo lacnejšie možno, ale nie o polovicu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie