Zdravim. Chcel by som sa spýtat ci nahodou niekto neviete o nejakom anglickom resp. inom eshope , kde sa daju kupi lacne fotaky. Lebo som pocul ze ztamat objednavaju lacno . Napr. nikon D90 sa tam dá vraj zohnat za 400 eur a to s objektivom 18-105 Vr. Tak sa chcem spytat ci nahodou niekto neviete ako to je resp. nejaky taky eshop. Vopred diki za vsetky rady.
no ja ten nikon D90 beriem za tych 450 eur od tej zeny. Ona to objedna , ja si pridem po neho aj s peniazmi , pekne si ho vyskusam a ak bude v pohode dam jej peniaze ona da mne fotak . Je to uzasny obchod kedze je to o viac ako polovicu lacnejsie ako u nas. A vraj je to take lacne lebo ona objednava vo vela kusoch takze neplati ani dph ani clo a vyjde to takto lacno .. takze uz sa tesim na vylatu a sup po novy fotak :D
no ja ten nikon D90 beriem za tych 450 eur od tej zeny. Ona to objedna , ja si pridem po neho aj s peniazmi , pekne si ho vyskusam a ak bude v pohode dam jej peniaze ona da mne fotak . Je to uzasny obchod kedze je to o viac ako polovicu lacnejsie ako u nas. A vraj je to take lacne lebo ona objednava vo vela kusoch takze neplati ani dph ani clo a vyjde to takto lacno .. takze uz sa tesim na vylatu a sup po novy fotak :D
akoze tebe to neznie az priliz naivne?Ked objednanim nazyvas vylupenie kontajneru s tovarom, tak dobre. Napomahas tym kradezi a pocinas si necestne. Objednavat vo vela kusoch - z toho automaticky nevyplyva pozbavenie povinnosti platit DPH a clo. Mozno, ze ti to nejako vyde, len prosim ta never takemu nezmyslu, ze v Anglicku sa niekde po skladoch valaju D90ky za menej ako polovicu. Za tie peniaze mozno su v expedicnych skladoch u vyrobcu v Cine, nie v Anglicku. Predpkladam zadrhel, ked si vypyta do rpedu peniaze. Zahra divadlo s nepredvidatelnymi okolnostami, ze jej musis dat aspon zalohu, lebo je nejaky problem. A viac sa jej nedopises.
potom nam z basy napis ;-)
este som nevidel, ze by niekto neplatil dph a clo, pretoze nakupuje vela kusov... ale zjavne je dost ludi, ktori su ochotni urobit cokolvek a dostatocne nachylny uverit vsetko...
ale k tomu skusaniu ani nemusi dojst. Ovsem pokial vcas zistis, ze ide o podvod. Mne ta pani vobec neodpisala. Zrejme az take velke mnozstvo neobjednava. Ide urkadnut len ten jeden pre teba :-)
a sak ved uvidim ... ja si ho oskusam ak to penke pojde tak ho kupim a budem spokojny :)
Nebud blazon, je v tom 100% nejaky podvod! Vsetci ti tu vysvetluju a ty si nedas povedat, ruke prec od toho... Neviem naco riskujes taketo veci zbytocne, radsej pockaj a dosetri a kup normalne, legalne...
a sak ved uvidim ... ja si ho oskusam ak to penke pojde tak ho kupim a budem spokojny :)
BTW a akým spôsobom budeš mať poriešenú záruku? Neviem, ale niečo mi tu smrdí. Inak, riešil som podobnú dilemu ako ty, jazdená D80 vs. nová D90, rozhodol som sa pre novú, napokon som ju ešte nekúpil, vravím že s mojou EVF ešte vydržím a uvidím akým smerom sa pohnú ceny ;-)
BTW a akým spôsobom budeš mať poriešenú záruku? Neviem, ale niečo mi tu smrdí. Inak, riešil som podobnú dilemu ako ty, jazdená D80 vs. nová D90, rozhodol som sa pre novú, napokon som ju ešte nekúpil, vravím že s mojou EVF ešte vydržím a uvidím akým smerom sa pohnú ceny ;-)
ked bude ta ktrou planujem kupit , ta za 450 eur dobra tak ti dam vediet napises tej zenskej a poriesis .. a ona rozne fotaky ma aj D80 , aj canony , olympusi a hocico ... proste nejako to z anglicka dovaza .
ked bude ta ktrou planujem kupit , ta za 450 eur dobra tak ti dam vediet napises tej zenskej a poriesis .. a ona rozne fotaky ma aj D80 , aj canony , olympusi a hocico ... proste nejako to z anglicka dovaza .
No... tým chcem nenápadne naznačiť že som konzervatívec a rád mám veci pekne v cajchu so všetkým ako má byť :-) Ale napíš ako si pochodil
ta co si neotvoris hned inet obchod aj ty? ked mas take ceny od nej, tak to budes dalej predavat s peknou marzou o 20% lacnejsie, nez vsetci na slovensku, tebe bude hej!!!
Alebo aby z toho nebol potom smutny, ze ho oklamali...
A bacha potom aj na powercord, ak je to ozaj z UK, tak tam bude ten ich, a neviem ci nebude musiet zhanat potom ten nas...
nerad ti beriem iluzie ale toto dobre nedopadne! Tiez som chcel D90 kupit v anglicku, nedavno som tam bol a po prepocte na Evri cena cca ta ista. Kazdopadne D90 za 450Evri strasny blud a ty budes asi zjavne dost naivny ze si tomu uveril...
Pouzi slovnik :) Znamena to nieco ako napajaci kabel.
V UK pouzivaju iny typ el. zasuviek - takze v baleni k fotaku bude k nabijacke isto kabel vhodny pre Anglicko, teda iny nez sa pouziva u nas. Budes musiet zohnat adapter alebo ´nasu´ nabijacku...
Pozeral som dnes na nete kopec e-shopov v UK a poviem ti, taka cena co ti tvrdi ta zenska je totaaalny blud. Proste taka cena je nemozna na novy produkt. Telo co som pozeral stoji najlacnejsie okolo 649 Libier... prepocitaj na eura a velmi rychlo zistis ze je to blud...450 € za novy fotak...jedine kradnuty alebo nieco podobne...a pri vyrobku takej hodnoty mozes cakat jedine a jedine problemy...takze radsej nespekuluj, nasetri bubaky a kup to v SR tak ako sa patri...je to ale tvoj vec, ja sa k tomu uz nebudem vyjadrovat...
Posledna poznamka ked ti ta zenska tvrdi ze ma taku ´dobru´ cenu lebo objedna viac kusov, naco jej kupca ako ty, ktory vezme len 1 kus ? Alebo to bude zbierat ludi kym nenajde dostatok aby mala ´mnozstevnu zlavu´ ? Je to odrb, podvod, blud... Never tomu ak nechces mat problemy... Viac sa k tomu ozaj nevyjadrim... GL a rozhodni sa spravne :)
Anglický eshop
este som nevidel, ze by niekto neplatil dph a clo, pretoze nakupuje vela kusov... ale zjavne je dost ludi, ktori su ochotni urobit cokolvek a dostatocne nachylny uverit vsetko...
A bacha potom aj na powercord, ak je to ozaj z UK, tak tam bude ten ich, a neviem ci nebude musiet zhanat potom ten nas...
to Oldiceq - nemam sajnu co je powercord takze tak :D
to Daniel.U - dufam ze to tak dopadne :D
V UK pouzivaju iny typ el. zasuviek - takze v baleni k fotaku bude k nabijacke isto kabel vhodny pre Anglicko, teda iny nez sa pouziva u nas. Budes musiet zohnat adapter alebo ´nasu´ nabijacku...
Pozeral som dnes na nete kopec e-shopov v UK a poviem ti, taka cena co ti tvrdi ta zenska je totaaalny blud. Proste taka cena je nemozna na novy produkt. Telo co som pozeral stoji najlacnejsie okolo 649 Libier... prepocitaj na eura a velmi rychlo zistis ze je to blud...450 € za novy fotak...jedine kradnuty alebo nieco podobne...a pri vyrobku takej hodnoty mozes cakat jedine a jedine problemy...takze radsej nespekuluj, nasetri bubaky a kup to v SR tak ako sa patri...je to ale tvoj vec, ja sa k tomu uz nebudem vyjadrovat...
Posledna poznamka ked ti ta zenska tvrdi ze ma taku ´dobru´ cenu lebo objedna viac kusov, naco jej kupca ako ty, ktory vezme len 1 kus ? Alebo to bude zbierat ludi kym nenajde dostatok aby mala ´mnozstevnu zlavu´ ? Je to odrb, podvod, blud... Never tomu ak nechces mat problemy... Viac sa k tomu ozaj nevyjadrim... GL a rozhodni sa spravne :)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa