Fórum » O TECHNIKE

BABO

rrodeoo
rrodeoo 2009-08-20 08:44:53+02
Caute, potrebujem sa s vami poradit o nasledovnom: chcem fotit batola a neviem sa rozhodnut medzi tymito aparatmi: 1. Canon Eos 1000D - bol som za, ale manzelka ma odhovara kvoli velkosti a kvoli nemoznosti tocit videa,a tomu, ze sme len zaciatocnici .. takze asi upustim.. 2.potom vitazil Canon G10 ..ale docital som sa, ze este lepsi je Panasonic LX3 - tak teraz veeelmi uvazujem nad nim, no vzhladom na mensi zoom mam obavy, ze budem musiet z blizka blyzkat bejbymu do oci a to nechcem.. a potom nakoniec rozmyslam nad obycajnym Canonom Ixus 870, som pozeral aj v test magazine a pod. dobre obstal..ale neviem... alebo este Panasonic FX3... alebo si mam kupit Panasonic elektronicku zrkadlovku so zoom ako kompromis?? Viete mi poradit nieco na mieru? : 1. fotenie hlavne dietata - vnutri, vonku, vela v pohybe ..aby som stihal momentky fotit 2. aby boli fotky aj video kvalitne 3. hlavne, aby som malej nemusel z blizka do oci svietit 4. cenovo do cca. 400 EUR A este posledna otazka pre info...je lepsi Canon Eos 1000D alebo NIkon D60? Diky moc!

javelin
2009-08-21 11:51:50+02
príspevok od: rrodeoo
No krasna diskusia, len ja sa stale neviem rozhodnut medzi panasonicom LX3 alebo canonom g10!!!
Nič nepokazíš , ak si vyberieš ktorýkoľvek....v takomto prípade môžeš skutočne vyberať podľa nálady a vkusu...:)))

Marcel Rebro
2009-08-21 12:29:59+02
príspevok od: rrodeoo
No krasna diskusia, len ja sa stale neviem rozhodnut medzi panasonicom LX3 alebo canonom g10!!!
s tychto dvoch by som bral Canon S90

rrodeoo
2009-08-21 12:41:15+02
som hladal fotky deti robene LX3 alebo G10, ale nejak som tu nenasiel... ze by som podla toho vybral, vacsinou fotiek nimi fotena je v exterieri
no asi si vyberiem teda poslednym kriteriom..podla vahy :-) cize LX3

javelin
2009-08-21 12:48:26+02
príspevok od: Marcel Rebro
s tychto dvoch by som bral Canon S90
z koho z čoho....ale nevešaj hlavu ...ja viem že to vieš....a kameňom si tiež netrúfam hodiť

javelin
2009-08-21 12:50:53+02
No keď si presvedčený, že nás to nejako zvlášť zaujíma, tak kludne....:)))))))
Hlavne nech si spokojný......:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Marcel Rebro
2009-08-21 12:51:46+02
príspevok od: javelin
z koho z čoho....ale nevešaj hlavu ...ja viem že to vieš....a kameňom si tiež netrúfam hodiť
dobre vies z - s kym s cim - s tebou sa nebavim az do odvelenia. aj judas zapredal veduceho za TRIdsat striebornakov

javelin
2009-08-21 12:59:13+02
dobre vies z - s kym s cim - s tebou sa nebavim az do odvelenia. aj judas zapredal veduceho za TRIdsat striebornakov
No ved preto, že sa mi od začiatku nejako moc oná strana aj s vedúcim nepozdávala ,sa klaniam za odpustenie onej hanebnej , níčim nepodloženej , bez diskusie nediskutabilnej trojkiiiý,klaniam smerom k Mekke

javelin
2009-08-21 13:00:21+02
No ved preto, že sa mi od začiatku nejako moc oná strana aj s vedúcim nepozdávala ,sa klaniam za odpustenie onej hanebnej , níčim nepodloženej , bez diskusie nediskutabilnej trojkiiiý,klaniam smerom k Mekke
nejako moc klananííí som dal....

Marcel Rebro
2009-08-21 13:05:08+02
no dobre ked si nahovoril aj vsetkych tvojich kamosov v zupanoch s uterakmi na hlavach aby sa klanali za tvoj neodpustitelny cin ... skusim teda zatat stolicky a prehltnut tuto horku pilulu ...

dragonn
2009-08-21 13:09:16+02
kto je Balis viem ale o com to tu vy dvaja v poslednej dobe v kuse tocite fakt nechapem. ukradol si mrcovi gumipusku alebo mu chodis za zenou ci co?

javelin
2009-08-21 13:18:45+02
no dobre ked si nahovoril aj vsetkych tvojich kamosov v zupanoch s uterakmi na hlavach aby sa klanali za tvoj neodpustitelny cin ... skusim teda zatat stolicky a prehltnut tuto horku pilulu ...
Nebol s nimi problém....arabčina a jej odnože ,mi problém nerobia....horšie to bolo s oným vedúcim...aramejski som nestihol naučiť...:))))

javelin
2009-08-21 13:23:22+02
príspevok od: dragonn
kto je Balis viem ale o com to tu vy dvaja v poslednej dobe v kuse tocite fakt nechapem. ukradol si mrcovi gumipusku alebo mu chodis za zenou ci co?
Toť nedávno som dal Mrcovi za babu na plachetnici, ktorá pred odfotením príšívala akýsi gombík ,trojku za kompo.....Prehlasujem že na vine bol roler mojej mouse a nie ja......A už sa veziem.......

Marcel Rebro
2009-08-21 13:25:24+02
Nebol s nimi problém....arabčina a jej odnože ,mi problém nerobia....horšie to bolo s oným vedúcim...aramejski som nestihol naučiť...:))))
حسنا دعونا ننسى في هذه القضية

javelin
2009-08-21 13:30:35+02
Človeče nejde mi to z prava do ľava......aha , už to mám , pretočil som si nótbúk o 180.....no fajn a teraz mam znaky dolu hlavou....zaujímavé... pretože čislice majú normálne....keď rozlúštim ozvem sa ...idem skúsiť stojku....

dragonn
2009-08-21 23:07:05+02
Toť nedávno som dal Mrcovi za babu na plachetnici, ktorá pred odfotením príšívala akýsi gombík ,trojku za kompo.....Prehlasujem že na vine bol roler mojej mouse a nie ja......A už sa veziem.......
uz som si to nasiel. s mrcom sa nezahravaj ma tu tesco tasku plnu rozneho hardware :)

Strhak
2009-08-21 23:17:07+02
Preklad pre Javelina حسنا دعونا ننسى في هذه القضية Dobre, dajte nám zabudnúť, že v tomto prípade a odkaz pre mrca:
أن الخلايا الإرهابية منذ وقت طويل في سلوفاكيا تتبع أفضل مع وكالة المخابرات المركزية الامريكية

Marcel Rebro
2009-08-21 23:21:49+02
Obavam sa ze s hudobnikmi a specialne tenoristami ti nepomozem ;-)

Marcel Rebro
2009-08-21 23:23:19+02
a medzi recu spravne je to : skusme na to zabudnut ;-)

Strhak
2009-08-21 23:23:37+02
Obavam sa ze s hudobnikmi a specialne tenoristami ti nepomozem ;-)
;-) الأضرار

Strhak
2009-08-21 23:24:41+02
a medzi recu spravne je to : skusme na to zabudnut ;-)
لا تقلق

Strana 2 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()