chcel by som vás poprosiť o radu ohladom pameťovej karty do fotoaparátu mám Panasonic DMC TZ6 s podporou SDHC tak premýšlam že by som tam už kúpil 4gb kartu ale neviem akú a neviem s akou rýchlosťou čítania\zápisu a ešte by som cel poradiť akú značku
no ak by vás zaujímalo čo som teda zakúpil tak sa mi podaril podla mňa dobrý obchod za tu pameťovku čo som cel kúpiť sa mi podarilo za nižšiu cenu získať 8gb verziu 22mb zápis a 10mb čítanie prikladám link
http://eshop.knkcomp.sk/adata-secure-digital-high-capacity-karta-8gb-turbo-sdhc-class-slc-p-20678.html
no neviem ci to bol dobry obchod....no name karta 8Giga....asi by som sa na nu nevedel spolahnut...na zaciatku prispevku Ti velmi dobre poradil Strhak...toho si sa mal drzat........
8GB nemam, no mam A-Data 4GB a funguje...zase Sandisk Extreme nie je spasa kazdeho fotaku...tiez nedas Michelin gumy na kazde auto, ked sa da jazdit i na Matador-kach :) mne staci A-Data Class 4, ty mas Class 6 a kompakt, bude ti to stacit...tak ci tak, mas na nu zaruku a pokazit sa moze i Extreme, lebo ked sa nieco ma pokazit, tak sa to pokazi bez ohladu na znacku...no nebudem malovat certa na stenu...
8GB nemam, no mam A-Data 4GB a funguje...zase Sandisk Extreme nie je spasa kazdeho fotaku...tiez nedas Michelin gumy na kazde auto, ked sa da jazdit i na Matador-kach :) mne staci A-Data Class 4, ty mas Class 6 a kompakt, bude ti to stacit...tak ci tak, mas na nu zaruku a pokazit sa moze i Extreme, lebo ked sa nieco ma pokazit, tak sa to pokazi bez ohladu na znacku...no nebudem malovat certa na stenu...
nejde o to ci sa pokazi alebo nie,ide o spolahlivost...
tak jako skušal som fotit ide dobre skúšal som tieš točit video čo som bol torcha prekvapeny tak iba 15 minut neviem či to je limitacia fotaku že viac nepustí alebo musím ešte pozriet poriadne maual či sa to nedá nastaviť ale tak zatial som spokojný
nejde o to ci sa pokazi alebo nie,ide o spolahlivost...
ja ju vobec nesetrim a nepouzivam ju len vo fotaku, je aj zalozna na PDA a funguje...zase zo Sandisku netreba ist do kolien, ani ona ti nezaruci na 100%, ze ti karta neodide...keby mal lepsi fotak - 50D a tak, tak tam kupim Extreme, ale do kompaktu? zbytocne...a zvlast SD karty...tie su nezmary, nie ako CF...
ved to vravím že nemám nejaku zrkadlovku mne to stačí a je zbytočne vyhadzovať velke prachy takto som sa dopracoval k velkej kapacite aj čítanie aj zápis je slušný tak nevidím problém
ved to vravím že nemám nejaku zrkadlovku mne to stačí a je zbytočne vyhadzovať velke prachy takto som sa dopracoval k velkej kapacite aj čítanie aj zápis je slušný tak nevidím problém
ja by som bral 2x4GB ked uz, aby som pripadne riziko trochu diverzifikoval, no ked si uz kupil, tak je to bezpredmetne...kartu veselo uzivaj, no formatuj len vo fotaku...to len tak na pripomenutie :o)
no ved to viem že formatovať len vo foťáku môžem sa spýtať prečo nie napríklad v čítačke? a viac ma znepokojuje to 15minutove video ktore môžem nahrávať síce som to ešte nepozeral v príručke ale asik sa to nebude dať natiahnut viac že to je asik dane že sa da nahravať iba 15min
no ved to viem že formatovať len vo foťáku môžem sa spýtať prečo nie napríklad v čítačke? a viac ma znepokojuje to 15minutove video ktore môžem nahrávať síce som to ešte nepozeral v príručke ale asik sa to nebude dať natiahnut viac že to je asik dane že sa da nahravať iba 15min
V princípe nie je problém kartu naformátovať aj cez počítač, len treba vybrať správny súborový systém a jeho parametre. Nechať to na foťák je proste istota.
Výber Pameťovky
http://eshop.knkcomp.sk/adata-secure-digital-high-capacity-karta-8gb-turbo-sdhc-class-slc-p-20678.html
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa