Fórum » O TECHNIKE

Ktorú 70-200 pre Canon 40D?

michal.4x4
michal.4x4 2009-08-31 21:29:45+02
Ahojte všetci. Pred časom som si zadovážil prvú zrkadlovku a teraz riešim otázku objektívov. Zatiaľ mám 18-55 ako základ a teraz sa obzerám po niečom na fotenie automobilového športu. Prečítal som tu už mnoho vláken diskusie a vychádza mi, že by som mal hľadať nejakú 70-200. Fotím konkrétne cross country rally, t.j. všemožné terény, často v lese, za každého počasia. Doteraz som fotil s Powershotom S3is, výsledky si môžete pozrieť na www.autosportfoto.sk, rubrika Offroad, alebo na http://picasaweb.google.com/Michal.4x4. Budem potrebovať objektív so svetelnosťou 2,8 alebo bude stačiť 4,0? Prípadne prosím poraďte konkrétny objektív, značku nemám preferovanú žiadnu. Ďakujem.

Bobor
2009-09-16 19:37:40+02
dik za radu,zvazoval som kade co,ale ten canon je o dost drahsi, tak pojdem do tej sigmy. kamos co foti sport ju ma a je spokojny, tak dufam z ebudem tiez.
asi hodim zo 3 otcenase aby som si kupil dobry kus, ktory fajn ostri a nekazi sa....

Sešívka
2009-09-16 22:55:44+02
Znám hodně lidí, kteří fotili Sigmou a říkají už nikdy víc. Ale zase tady je skupina lidí, co na ní nedají dopustit. Asi fakt záleží na kusu, který koupíš. Jinak já mám Canon 70-200f4 a jsem s tím maximálně spokojený. f2,8 mi přijde zbytečně těžký.

Bobor
2009-09-17 11:20:49+02
2sesivka - ano ano, presne to je to ze su 2 tabory ludi, jedny Ano super, drhy Niky viac....a pozeral som vahy canona a sigmy a brutal rozdiel,ale tak tych 2,8 zase niekedy treba....no uvidime este co bude.situacia sa trosku zneprijemnila.mal som uraz som na PN tak neviem kde zarobim hoc aj na tu sigmu..
fotke zdar.

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()