AF-S DX NIKKOR 18-105mm F/3.5-5.6G ED VR aky je tento objektiv?
celkom fajn....ale veeelmi iniverzalny...na tie krajinky ako tak bo tie sa clonia....ale na portretovanieto nie je...tazko odpochnes pekne od pozadia....ale ked sa moc chce tak aj s nim to ide ;-) kazdopadne je to kompromis
ja tú 7D až tak nepotrebujem s 50D som spokojný, len seťák už chcem kúpiť 24-70 f/2,8 L
kebyze mam 50d tak by som ju ani ja nepotreboval....ale kedze mam 450d tak 7d (ak si na nu nasetrim) bude pre mna prechod s trabanta do bavora :) a samozrejme lepsie skla chcem aj ja casom :)
kebyze mam 50d tak by som ju ani ja nepotreboval....ale kedze mam 450d tak 7d (ak si na nu nasetrim) bude pre mna prechod s trabanta do bavora :) a samozrejme lepsie skla chcem aj ja casom :)
tak to áno, to už je rozumní prechod. Ja sa momentálne chcem sústrediť na objektívy, čakám na nový 24-70 f/2,8 L IS USM mal by teraz dakedy vyjsť, to by mala byť taká prioritná investícia a potom už len šetriť na 85ku L ;-)))
ak vyberas telo, tak si len na zaciatku maratonu, poobzeraj sa po prislusenstve / cenach, nikto ti neda objektivnu odpoved co sa tyka otazky typu ´nikon, alebo canon´, vies aky mas cenovy strop, ohmataj si telo, aby ti sadlo do ruk, nech kupis hocico, vzhladom na vlozene prostriedky to zla kupa nikdy nebude, a taktiez nebude to naveky, casom pochopis, podla toho, na co sa budes vo fotografii specializovat, co je pre teba najlepsie. Telo je zaklad, vsetko ostatne zavisi na volbe objektivov a potrebneho prislusenstva, samozrejme v ramci moznosti / narokov a ocakavani..
tak to áno, to už je rozumní prechod. Ja sa momentálne chcem sústrediť na objektívy, čakám na nový 24-70 f/2,8 L IS USM mal by teraz dakedy vyjsť, to by mala byť taká prioritná investícia a potom už len šetriť na 85ku L ;-)))
pekne to mas vymyslene :) ja sa sustredim teraz este na grip..potom skla a potom telo :) kazdopadne chcem svetelny zakladny zoom a 70-200 f/4 IS L a potom telo :) kym na to nasetroim bdue ta 7d za dobru cenu :D
pekne to mas vymyslene :) ja sa sustredim teraz este na grip..potom skla a potom telo :) kazdopadne chcem svetelny zakladny zoom a 70-200 f/4 IS L a potom telo :) kym na to nasetroim bdue ta 7d za dobru cenu :D
grip bolo prvé čo som kupoval mám ho aj na 50D aj na záložnej 350D. K tomu 70-200, už mám a mne sa pomerne dobre osvedčila aj verzia bez IS. Na základný zoom to nebude problém dať do kopy peniaze, horšie to bude s tou 85kou Lkovou :-(
grip bolo prvé čo som kupoval mám ho aj na 50D aj na záložnej 350D. K tomu 70-200, už mám a mne sa pomerne dobre osvedčila aj verzia bez IS. Na základný zoom to nebude problém dať do kopy peniaze, horšie to bude s tou 85kou Lkovou :-(
nooo :) 2 tisic eciek je fakt dost :D ale isto budes s nou spokojny..koniec koncov za tie peniaze musis :D....a zakladny zoom nebude taky lahky kedze chcem 17-55 2,8 od canonu :(
Canon EOS 40D alebo Nikon D90
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2595
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie