Ahojte.Ja viem,ze pre vas uz pokrocilych je to otrepana fraza,ale ja som zaciatocnik a vazne mi nema kto poradit.Chcel by som si kupit zrkdalovku pre zaciatocnika a vytipovany fotoaparat Nikon D3000. Je podla vas ako pre mna zaciatocnika dobra kupa alebo mam poskulovat po niecom inom. Dakujem
skus napisat, kolko penazi chces do toho dat, ci uz mas skusenosti s fotenim, ci sa chces tomu venovat, co chces s nim fotit atd...
dnes máš dobrý deň však? :) ja áno :D
k téme...pre úplného začiatočníka čo s fotením nemá veľké skúsenosti je dobrá ktorákoľvek entry level zrkadlovka...treba však premýšľať o možnom upgrade v budúcnosti a podľa toho voliť aj systém..:)
Granko vraví dobre...keď nám to objaníš bude sa lešpie pomáhať :)
prdlajs...keby som ho mal, tak nie som doma :o) blbo som sa vyspal, chcel som ist fotit nejaky pokus o rekord o najdhlsiu klobasu regionu, no nesiel som...
prdlajs...keby som ho mal, tak nie som doma :o) blbo som sa vyspal, chcel som ist fotit nejaky pokus o rekord o najdhlsiu klobasu regionu, no nesiel som...
mne zasa zhatil plány vietor...no čo už, budeme radiť...:D
tak to mi je jasne,ze sa navysi,ale pravdupovediac nechcem si kupit fotak z bazaru,bojim sa toho...hlavne ked sa do toho velmi nerozumiem
ja mam telo z bazaru a pohoda...ked sa do toho nerozumies, je tazke kupovat z druhej ruky, no nie nemozne...treba studovat, popozeraj Fotoskolu tu na ePhoto, forum a kopec veci sa naucis...
kupa
k téme...pre úplného začiatočníka čo s fotením nemá veľké skúsenosti je dobrá ktorákoľvek entry level zrkadlovka...treba však premýšľať o možnom upgrade v budúcnosti a podľa toho voliť aj systém..:)
Granko vraví dobre...keď nám to objaníš bude sa lešpie pomáhať :)
D3000 je fajn, stoji nieco cez 400€ len telo...prirataj k tomu aspon jeden objektiv, brasnu, stativ a ta cena sa ti trochu navysi...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/foto-skola/
na začiatok ti to bude stačiť..:)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie