Caute, chcem sa opytat na kvalitu tohto stojanu
http://www.jsflash.cz/index.php?name=84&fzkrht=detail&recordID=562026&pageNum_Recordset1=0&make=Linkstar
v katalogu pisu nasledovne:
operation height: 92-266cm
collapsed height: 78cm
spread: 96cm
net weight: 1.4kg
loading weight: 8kg
daval by som nan dazdnik a systemovy blesk zatial. do myslite? pripadne ocenim vase rady k tomu aky sa oplati kupovat. vyska 2m mi pride clkom malo. a v nasich shopoch maju otrasne ceny. dikes!
no udrzi, ale az taky velky cenovy rozdiel tam nebude, aby musel objednavat z ciny + doprava + 2 tyzdne cakat.
chcel som mu tym povedat ze na systemovy blesk a dazdnik nemusi riesit ze ci to ten stojan udrzi, lebo udrzi nech si vyberie kolko m chce a ma jedno co kupi. www.blacklight.sk tam maju tiez celkom normalne ceny za stojany aj na www.darian.sk.
chcel som mu tym povedat ze na systemovy blesk a dazdnik nemusi riesit ze ci to ten stojan udrzi, lebo udrzi nech si vyberie kolko m chce a ma jedno co kupi. www.blacklight.sk tam maju tiez celkom normalne ceny za stojany aj na www.darian.sk.
jasne s tym suhlasim, sorry sme sa nepochopili ;)))
darian.sk/dazdniky/strieborne/set-stativov-a-dazdnikov-economy.html
ja si šetrím na čosi také. Ale či to bude to ešte neviem do darianu mám cca 50km, tak pôjdem osobne a popozerám si viacero setov a vyberiem si na mieste ...
vdaka za odpovede. ono udrzat udrzi urcite, slo mi skor o stabilitu nakolko ho budem pouzivat v terene a neskor sa hadam dopracujem aj k zableskovym svetlam. tak ho vezmem. a zaujimalo by ma este aka je optimalna velkost dazdnika - chcel by som osvetlit 430ex-om aj celu postavu. nie som skuseny ale priemer 83-85cm mi pride malo. zeby teda aspon tych 100?
vdaka za odpovede. ono udrzat udrzi urcite, slo mi skor o stabilitu nakolko ho budem pouzivat v terene a neskor sa hadam dopracujem aj k zableskovym svetlam. tak ho vezmem. a zaujimalo by ma este aka je optimalna velkost dazdnika - chcel by som osvetlit 430ex-om aj celu postavu. nie som skuseny ale priemer 83-85cm mi pride malo. zeby teda aspon tych 100?
V terene budes mat mozno problem so vsetkymi stojanmi, pokial bude fukat vietor a nezatazis ich niecim.
couz len na praobycajnom stojane za par korun moze byt dobre alebo zle? Snad ten uchyt navrchu je normalizovany. V terene bude pevnejsi normalny stativ aj tak
Ako pise duroslav v terene ti vietor je schopny zhodit asi kazdy. Ja mam tu prenosnu economi sadu z dariana a som spokojny. Akurat spekulujem nad nejakymi dalsimi svorkami a ramenami na predlzenie. Mne sa pri poslednom foteni celkom osvedcil 105cm biely difuzny dazdnik nasvetlovany dvoma sys.bleskami.
ja som z dariana objednal stativ a softbox na systemovy blesk a potom som si uvedomil, ze ten drziak na softbox sa neda naklapat. Neviem co s tym budem robit. Dazdniky mam z obuvi za 100 korun
ja som z dariana objednal stativ a softbox na systemovy blesk a potom som si uvedomil, ze ten drziak na softbox sa neda naklapat. Neviem co s tym budem robit. Dazdniky mam z obuvi za 100 korun
Softbox k systemaku zatial nemam a co som videl nejake videa s fotkami na youtube tak ma to moc nepresvedcilo. Tusim to bol softbox od Lastolite. Ked to porovnas s dazdnikom z obuvy, ake to dava svetlo? :-)
Softbox k systemaku zatial nemam a co som videl nejake videa s fotkami na youtube tak ma to moc nepresvedcilo. Tusim to bol softbox od Lastolite. Ked to porovnas s dazdnikom z obuvy, ake to dava svetlo? :-)
pride v pondelok, co ta na tom nepresvedcilo? Normalny softbox 40x40, tiez cerpam z videi na youtube. U dazdiniku je svetelna strata ked ho pouzijes ako difuzny, hentam predpokladam, ze to bude mat vacsi vykon. Tie dazdniky z obuvy maju vybornu difuznu latku, skladaju na sa maly rozmer a vopcham ich aj do ruksaku. Akurat maju na sebe 2 male obrazky s cervenymi perami a napis swiss. Take som nevidel nikde pred tym nikde potom. Odfaklil som rucku a funguju
pride v pondelok, co ta na tom nepresvedcilo? Normalny softbox 40x40, tiez cerpam z videi na youtube. U dazdiniku je svetelna strata ked ho pouzijes ako difuzny, hentam predpokladam, ze to bude mat vacsi vykon. Tie dazdniky z obuvy maju vybornu difuznu latku, skladaju na sa maly rozmer a vopcham ich aj do ruksaku. Akurat maju na sebe 2 male obrazky s cervenymi perami a napis swiss. Take som nevidel nikde pred tym nikde potom. Odfaklil som rucku a funguju
Tak potom daj vediet ake je z toho svetlo v porovnani s difuznym dazdnikom. Na fotkach vo videu sa mi zdalo svetlo dost ostre.
Tak potom daj vediet ake je z toho svetlo v porovnani s difuznym dazdnikom. Na fotkach vo videu sa mi zdalo svetlo dost ostre.
berem to tak, ze v rezime FP je dobry kazdy foton. Svetlo sa nestrati,ale poodraza sa od stien softboxu a ked sa da fotit na priamom slnku bez nicoho, tak s tym softboxom to bude uz len lepsie. Na obrazkoch vsade trochu ovisa na tom drziaku, tak snad si vystacim s vyskovou polohovatelnostou. Objednal som aj drziak dazdniku a systemoveho blesku a ten ma v bali cap, ktory umozni montaz na kalsicky stativ. Tak to mozno zamenim, ze pomocou toho capu dam softbox na klasicky stativ s hlavou a na svetlovy stativ dam parazol. Potom uz len dokupi SB900 :-)
Stojan na dazdnik + sys.blesk
ja si šetrím na čosi také. Ale či to bude to ešte neviem do darianu mám cca 50km, tak pôjdem osobne a popozerám si viacero setov a vyberiem si na mieste ...
mam ich doma 4 kusy, udrzia zablesk + softbox uplne v pohode.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa