Viete odporucit nejaku znacku baterii do blesku,aby dlho vydzali bliskat,aby dlho vydrzali ked sa nebliska,aby sa rychlo dobili a aby nemali pamat,aby sa dali kedykolvek dobyt nie len ked su total vymlatene,aby dlho vydrzali-xy cyklov...
a aby nemali pamat,aby sa dali kedykolvek dobyt nie len ked su total vymlatene...
Toto su podmienky , ktoré spĺňa LiIon článok....Eneloop , neeneloop, je postavený na báze NiMh a pamäť má, a nerobí mu dobre že ho nabiješ kedy chceš...:))))....ale za tu cenu by som to neriešil...
a vie niekto porovnat eneloop vs. nejake 2700 napr. GP?
GP 2700 som mal par sad (vsetky sa nejakym sposobom pokazili a stratili kapacitu) a este sadu jednu mam ale nepouzivam do blesku
porovnanie s eneloop je ako porovnavat stareho nevykonneho kona a mladeho zrebca.
neporovnatelny vykon v prospech eneloop a hlavne vyrovnany priebeh nabijacich casov blesku pocas fotenia ale pisal som to uz hore 23.10.09, 22,35hod
tiež pomáha mať nabíjačku, ktorá najskôr akumulátory vybije a až potom ich začne dobíjať. Pamäťový efekt sa tak minimalizuje.
Používam Varta 2700 - výdrž cez 500 zábleskov.
eneloop, a kupuj v modelarskych obchodoch... vyborna cena http://www.peckamodel.sk/produkt/457_sanyo-eneloop-12v.aspx napriklad tu 3,02 Euro za kus :)))
Nemam skusenosti s eneloop, ale co som doteraz pouzival a aj pouzivam SANYO 2700, 2500, VARTA 2700,VARTA professional 2700, tak najviac ma presvedcila VARTA professional (vydrz, minimalne samovybijanie)- potvrdzujem skusenosti ´romanPB´
je nejaky rozdiel, medzi sanyo 2700, a sanyo eneloop, ktore maaju 2000mAh..? Ktore sa skor oplatia kupit..??
Eneloopy su bez samovybijania to znamena ze za podla vyrobcu za polroka maju stale 80percent nabitia. Tak isto sa o nich hovori ze im nevadi chladnejsie pocasie a ze pri 0stupnoch su stale vykonne. V chlade som ich neskusal ale pravidelne mam druhu sadu k blesku mesiac dva v ruksaku a su stale zive a zdrave co sa mi pri beznych bateriach nestavalo a po 2 tyzdnoch uz boli polovybite vlastne... Je mozne ze tam bol chybny clanok ale pri eneloopoch sa mi take este nestalo za ten rok daco co ich mam. Takze podla mojho nazoru by som zobral Eneloopy resp podobne vysledky mi spravili aj GP Recyko.
dodnes pouzivam GP 2700 uz dva roky a max.spokojnost.. mavam so sebou dalsie 4ks,pre pripad,ale este sa mi nestalo aby som vycvakal celu kapacitu na nejakej akcii,ci svadbe... nemam dovod ich menit...az ked odidu :-) zatial super...
BATERIE DO BLESKU
Toto su podmienky , ktoré spĺňa LiIon článok....Eneloop , neeneloop, je postavený na báze NiMh a pamäť má, a nerobí mu dobre že ho nabiješ kedy chceš...:))))....ale za tu cenu by som to neriešil...
porovnanie s eneloop je ako porovnavat stareho nevykonneho kona a mladeho zrebca.
neporovnatelny vykon v prospech eneloop a hlavne vyrovnany priebeh nabijacich casov blesku pocas fotenia ale pisal som to uz hore 23.10.09, 22,35hod
Používam Varta 2700 - výdrž cez 500 zábleskov.
ale aj PANASONIC su tie iste
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa