akoze toto je ake zleee, ked chlapec od Nikonu musi upozornit na vydanie "white paper" (nieco ako predstavenie). oficialne ma byt fotoaparat ohlaseny tento rok pred vianocami.
z oficialnych papierov: 16Mpix, 1.3x crop (aps-h), 10fps, FullHD video 30fps, 45 af bodov (39 typu +, 6 typu -), ISO 100 - 12.800 s rozsirenim na 50 - 102.400, cena $4.999
viac na 123 stranach tu: http://www.usa.canon.com/uploadedimages/FCK/Image/White%20Papers/EOS-1D%20Mark%20IV%20WP1.pdf
a dakujem adminovi a ephoto teamu, ze od vzniku neopravili ten bordel s formatovanim textu, o ktorom od zaciatku vedia :-((((((((((((((
S (ne)informovanim o Canon 1D Mark IV na ePhoto si vedle jak ta jedle ;-)), ale s formatovanim textu si trafil do cierneho. Navyse je zaujimave ze tato ´anomalia´ sa prejavuje len pri zakladani vlakna ... ja to robim tak, ze si pripravym prvy (uvodny) prispevok (formatovany), zalozim vlakno a uvodny prispevok pridam ako prvu reakciu ... da sa s tym zit, ale ako ´user(si) friendly´ by som to neoznacil :(
ja by som povedal ze je to dosť univerzálny foťák nielen na šport (čo sa o 1D MarkIII neda povedať), ale aj do atelieru a na produkty a baby, tých 16 , ako stvorený na nízkonákladovú a komunálnu fotku. Proste pre živnostníkov dosť cool stroj za prijateľné prachy. aspon taký mám z neho pocit zatiaľ.
Rytmus ma frajerku uz par rokov a 2010, alebo 2011 sa bude zenit. Ego je uz zenaty :-D
Ja mam uz len pevnu 105ku, 85ka prave opustila moju brasnu k verim ze novemu stastnemu majitelovi ;-)
pozeram, ze Nikonakov tato sprava nebavi a Canonaci su tiez ticho. ze by sklamani len zo 16Mpix? :-D :-D :-D
dokonca je uz aj priame porovnanie Nikon D3s vs Canon Mark IV - a si predstav, v rozliseni je na tom sice lepsie canon ale vyhral to nikon! lepsie zvladnute ISo a cistejsie fotky - treab len citat net co sa deje v tomto svete
dokonca je uz aj priame porovnanie Nikon D3s vs Canon Mark IV - a si predstav, v rozliseni je na tom sice lepsie canon ale vyhral to nikon! lepsie zvladnute ISo a cistejsie fotky - treab len citat net co sa deje v tomto svete
Nemozes predsa porovnavat hodnotu sumu FF vs crop.
Canon 1D Mark IV
Ja pripajam fotku s ISO 102400 :-)
http://www.flickr.com/photos/slvrscoobie/sets/72157622649772276/
(inspired by javelin )
že by si prešiel ku kopírke?
a počúvaj Karolko fakt si mimo, čaká sa na 1Ds Mark IV, toto je už neaktuálne velmi... ;)
Ja mam uz len pevnu 105ku, 85ka prave opustila moju brasnu k verim ze novemu stastnemu majitelovi ;-)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa