Tú knihu si kúpim ešte dnes aaaa dávam na vaše rady :), práve som sa dohodla s kamoškou profesionálnou fotografkou a ona ma k niečomu snáď podučí.Chcela som len rady z viacerých strán.
kupou 500D nic nepokazis... ja som ho teiz kupil a po 3 mesiacoch (co je sice dost malo) som maximalne spokojny... len ten objektiv setovy ak nemusis nekupuj... radsej ten tamron ako ti tu radil bafo75... ak teda mas financie... lebo da sa s nim zacat no coskoro budes pokukovat po lepsom...
ahojte..ja som si 500d-cko uz objednal a ktomu Canon EF-S 17-85mm f/4-5,6 IS USM,vyberal som len podla recenzii a podla vlastneho uvazenia a co som sa kde tu docital,,ak som urobil chybu pridem na to a napravit to snad nebude az take tazke..pozeram ,ze mi este bude treba asi par filtrov a zrejme dobre zdroje s kvalitnymi radami.kupil som si fotak ako kamosa co ma dufam co najcastejsie vezme von a zbavi stresu..
ahojte..ja som si 500d-cko uz objednal a ktomu Canon EF-S 17-85mm f/4-5,6 IS USM,vyberal som len podla recenzii a podla vlastneho uvazenia a co som sa kde tu docital,,ak som urobil chybu pridem na to a napravit to snad nebude az take tazke..pozeram ,ze mi este bude treba asi par filtrov a zrejme dobre zdroje s kvalitnymi radami.kupil som si fotak ako kamosa co ma dufam co najcastejsie vezme von a zbavi stresu..
jedinú chybu si spravil tam že si kúpil 17-85 nový, keby si kúpil málo používaný v 100%nom stave napr. odo mna ušetril by si min. 200€ :) no taký je život ;)
jedinú chybu si spravil tam že si kúpil 17-85 nový, keby si kúpil málo používaný v 100%nom stave napr. odo mna ušetril by si min. 200€ :) no taký je život ;)
CANON EOS 500D
ja viem, chata nebola...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie