Fórum » O TECHNIKE

CANON EOS 500D

kati157
kati157 2009-11-19 12:56:03+01
Ahojte. Chcela by som začať fotiť. Idem si kúpiť CANON EOS 500D. Viete mi poradiť,či je vhodný alebo radšej sa mám obzrieť po niečom inom? Ďakuje:)

2009-11-20 22:18:52+01
príspevok od: conan7
bafo nehovoríš vážne že ty si mu predal :D
to by som ti neurobil :) a btw idú vianoce bude sa piecť veľa orechov bude treba poroztlkat tak možno po sviatkoch :)

conan7
2009-11-20 22:21:56+01
príspevok od:
to by som ti neurobil :) a btw idú vianoce bude sa piecť veľa orechov bude treba poroztlkat tak možno po sviatkoch :)
no preto lebo by ma j*blo :) ale nebud naňho zlý :) a je to plast :) chceš to rozbiť? :)

smailik22
2009-11-26 10:51:09+01
príspevok od: kati157
:)myslím,že som hodila dobrú tému, aspoň sa tu trošku bavíte, noooo a čo ma nezabije tak to ma posilní a nejaká ergonómia a iné ma určite nezabije:)Ale všetci ste raz museli nejako začať alebo nie? Pochybujem,že sa niekto narodil so všetkými týmito info.
Ahoj Katika....ja som na to presne tak isto, len ja som si najprv kúpila foťák a teraz sa na ňom učím fotiť, je to sranda. Ale baví ma to. Naozaj majú pravdu, literatúra je dosť dôležitá,ale aj to keď sama budeš skúšať fotiť.Každý sa predsa učí na vlastných chybách a potom budeš už vedieť že tie a tie veci nemáš robiť a čo môžeš a nemôžeš na dané fpotenie použiť. Len musíš byť trpezlivá...ako sa vraví\\´ Nikto učený z neba nespadol\\´. Veľa šťastia.... :o)

Strana 3 z 3

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()