Cawte ludia,idem si kupovat fotoaparat a vobec neviem ktory ,svoj vyber som zužil na modele Canon EOS 450D a 500D potom Nikon d5000 a DSLR A500 a A550 od sony.Som uplny začiatočník a chcem sa venovat foteniu pohyblivych predmetov (extremnych športov),kamarat mi fovoril že fotoaparaty s vysokym rozlíšenim ako ten EOS 500D a DSLR A550 že pri nich mám velky šum on mi radil skor ten starši model EOS 450D čo by ste mi vy radili lebo nazaj už neviem . . .
na šport, do extrému??? Ani jedno, ani druhé, ani tretie a ani štvrté. Na túto triedu sa najlepšie hodí Canon EOS 7D, alebo lacnejšia varianta EOS 50D, poradil by som aj Sony no nepoznám až toľko ich ponuku ;-)
na šport, do extrému??? Ani jedno, ani druhé, ani tretie a ani štvrté. Na túto triedu sa najlepšie hodí Canon EOS 7D, alebo lacnejšia varianta EOS 50D, poradil by som aj Sony no nepoznám až toľko ich ponuku ;-)
ja ti radim popozerat forum...lebo v priebehu kratkej doby si uz dalsi do zoznamu, co sa zaregistuje, hned zalozi nove vlakno a pyta sa na fotoaparat pre zaciatocnika, kde figuruje 450D, 500D a D5000...
no aj to by sa dalo len ho zohnať je problém. No a ďalší problém tieto foťáky sa väčšinou predávajú už fakt v vybúchané. Proste už majú toho až príliš veľa za sebou
ja ti radim popozerat forum...lebo v priebehu kratkej doby si uz dalsi do zoznamu, co sa zaregistuje, hned zalozi nove vlakno a pyta sa na fotoaparat pre zaciatocnika, kde figuruje 450D, 500D a D5000...
...vieš čo?....kúpim ti na vianoce malý boxovací mech alebo takú antistresovú drevenú tabuľu na stenu do ktorej sa budeš môcť odventilovať.....len ti dobre chcem.....lebo tu ide o zdravie :)
...vieš čo?....kúpim ti na vianoce malý boxovací mech alebo takú antistresovú drevenú tabuľu na stenu do ktorej sa budeš môcť odventilovať.....len ti dobre chcem.....lebo tu ide o zdravie :)
nemam to kde zavesit a zavadzanie mam i tak ine veci :o) ja len som mu chcel dobre, kym nepride niekto haklivejsi a neposle ho na pasu ci do inej dimenzie :o)
...inak ešte jedna rada....aby som v tom nenechal granka samého.........a poviem vo všeobecnosti aby som zasa nebol zlý že útočím na niekoho....NEDAVAJTE VLAKNAM DEBILNE NAZVY!!!!! aspoň trochu k veci keby to mohlo byť, prosím....:)
no vicej jak do 700eur do teho nemožem dat.chce si kupit naky zaklad ale troch lepší.....kamarad mi radil skorej 450D ako 500D lebo pri 15,1 megapixelov je velky šum....je to naozaj tak?
no vicej jak do 700eur do teho nemožem dat.chce si kupit naky zaklad ale troch lepší.....kamarad mi radil skorej 450D ako 500D lebo pri 15,1 megapixelov je velky šum....je to naozaj tak?
ak trepnem opravte ma niekto....ale myslím, že 500D má iný procesor digic4 a teda sa môže s šumom vysporiadať lepšie ako 450D s digic 3 aj napriek tomu že má väčšie rozlíšenie....ja sa ale čudujem, že pri fotoaparáte, s ktorým chceš fotiť xtreme sports riešiš primárne šum a nie iné veci...:)
ak trepnem opravte ma niekto....ale myslím, že 500D má iný procesor digic4 a teda sa môže s šumom vysporiadať lepšie ako 450D s digic 3 aj napriek tomu že má väčšie rozlíšenie....ja sa ale čudujem, že pri fotoaparáte, s ktorým chceš fotiť xtreme sports riešiš primárne šum a nie iné veci...:)
ja som ale nepovedal že etremne športy budem fotit na profesilnalnej urony len to chcem skusit alebo sa snažit tomu venovat samozrejme jestli mi to pujde tak casem kupim nove objektivy pripadne nove tela .....teraz ale jak uplny začatečnik si nemožem dovolit fotoaparat za više 30 tisíc.......ja vim že ty zaklady nedaju to co asi chcem ale inu možnost nemam....chcem len poradit od tích čo sa v tom vyznaju viac ako ja.......ja si možem vybrat jeden s tych 6 typov čo som napisal......len mi vy povedzte keby ste boli na mojom mieste ktory by bol nalpeou variantov
ano, v tom mas pravdu, 500D ma iny odsum. mozno sofistikovanejsi, ale silnejsi, je to urcite za cenu vacsej straty detailov. neda sa odsumovat uplne bez straty kresby, to by nebolo potrebne vyvijat lepsie cipy...
ale ozaj, viac jak sum by mal riesit skor rychlost a presnost AF a kvalitne rychle skla...
Pomôžte mi vybrať...
+ jedna vec tak na pripomenutie...:)
http://www.youtube.com/watch?v=B9q2jNjOPdk
ale ozaj, viac jak sum by mal riesit skor rychlost a presnost AF a kvalitne rychle skla...
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa