Zdravím. Mám Canon Canonet 28, chcem sa spýtať, či sa nejakým spôsobom nedá "pripnúť" iný objektív... či niečo také neexistuje :D Lebo on ho má pevne na tele.... vďaka...
Hej, to viem... ale ako som už spomínal... ´ževraj´ existuje niečo ako adaptér zrkadlovkových objektívov práve pre tieto kompakty... a to ma núti zopakovať otázku: Existuje niečo také? :D
Karol Srnec: no moc sa v tom nevyznám preto sa pýtam... aspoň už viem, že to nejde :P Bolo mi to podané tak, že na originálny objektív sa dá adaptér na ktorý sa pripne objektív zo zrkadlovky (A ten adaptér sa pripína ako filter..) ... Chcel som si len overiť, či je to pravda, alebo či to bol len výmysel...
bafo75: Predsádky som nemyslel. :)
Inak ako to tu tak čítam, ste nejaký veselý :) .. skúste si honiť ego inde ;-) ..
jedine co tam mozes hentak dat je reverzne otocit iny objektiv...ale co ti to spravi neviem...ja by som radsej riesil iny problem....ako pouzit tu pevnu 40-ku na zrkadlovke :DDD
.....je tu prísne zakázené mať dobrú náladu a byť veselý! už minule som sa tu dočítal, že ľudia to tu berú vážne, toto je seriózna poradňa a nemožno sa vyjadrovať prevažne nevážne......začnite sa podľa toho prosím správať a odpovedajte inteligentne aj na sprosté otázky (toto nie je adresované autorovi tohto vlákna ale všeobecne)....určite nie som jediný pohoršený ;)))))))))))))))))))
Canon Canonet 28
A ešte k tomu aká perla.
Jasné že nedá.
Já ti ho tam našroubuju....
bafo75: Predsádky som nemyslel. :)
Inak ako to tu tak čítam, ste nejaký veselý :) .. skúste si honiť ego inde ;-) ..
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa