Fórum » O TECHNIKE

Surna pomoc s canon 50d

Lubosza85
Lubosza85 2009-11-22 02:30:14+01
caute, ja viem ze sa tu uz toho popisalo strasne ale ja sa nechcem znova opalit. Potrebujem pomoct s vyberom objektivu na canon 50d mam teraz 18-200 strasne nieco a chcel by som kupit poriadne sklo na take fotenie mesta , architektury, krajinky, nepotrebujem velky zoom. Tak do 700€. Rozmyslam nad tym novym Tamronom 17-50 alebo radsej canon 17-40 ale ten je bez is nevady to som zaciatocnik. Pomozte nieake dobre sklo mi poradte chcem nieco lepsie a bojim sa ze ked kupim ten tamron budem sklamany, canon L su predsa spicka. Prosim o radu.

Lubosza85
2009-11-22 18:21:38+01
dobre klidek uz to chapem

Martin P
2009-11-22 18:22:12+01
príspevok od: conan7
kde chodíš na tie krásky? :D :D
specialne pre teba vyhladavam aby som ta dostal naspat k heterakom pomaly tymto sposobom

conan7
2009-11-22 18:24:14+01
príspevok od: Martin P
specialne pre teba vyhladavam aby som ta dostal naspat k heterakom pomaly tymto sposobom
:D :D :D :D ty ešte stále tuto zaseknutý?? :D :D

javelin
2009-11-22 18:25:56+01
Som netušil , aká tu bude dnes prdel...

Martin P
2009-11-22 18:27:18+01
:D :D :D :D ty ešte stále tuto zaseknutý?? :D :D
spomienky na super vlakno mi nedaju spat a tak som sa ti to snazil pripomenut ze ludia nezabudaju

conan7
2009-11-22 18:29:15+01
príspevok od: Martin P
spomienky na super vlakno mi nedaju spat a tak som sa ti to snazil pripomenut ze ludia nezabudaju
:D aspon je tu sranda :) a dobre počúvnem ťa, dostal is ma naspäť k heterákom :D :D ale teraz povedz fakt je toto už možné, aj a som mal k*k*tské otázky ako sa na to pozerám s odstupom času ale už toto...ja neviem...

Martin P
2009-11-22 18:42:07+01
niekto je viac zabrzdeny niekto menej to mas ako s v skole niecomu rozumies lepsie a nieco sa musis nadriet
budme milostivi a trpezlivi a neodsudzujme neskusenych ja ked som zacinal fotit v 1975 tak ziadny internet nebol zahranicna literatura tiez nie knihy boli asi dve a profici sa s tebou nebavili a amateri tiez nie kazdy si chranil svoje vedomosti pre seba
vsetko som pracne ziskaval z caspopisu ceskoslovenska fotografie a revue fotografie a vytvarnictvo a fotografia samostudium nic ine mi neostavalo
tak majme trpezlivost s mladym clovekom a opakujme mu dookola furt to iste vsak on raz pochopi spomenie si nas ze sme boli nanho dobri a ked vyrastie nepomsti sa nam krutym mucenim

conan7
2009-11-22 18:47:45+01
obdivujem ti také ponímanie ´života´ a takýchto situácií, veď aj ja snažím vzdelávať sa aj dodnes čítam tuto fotoškolu, aj si priznám že som zabrzdený, ale neviem či hrozí z tej strany ´kruté mučenie´, nebojím sa toho...

Lubosza85
2009-11-22 18:47:46+01
dik chlapi uz sa nerozculuj conan7 lebo ty si bol mudry hned ako ti predali fotak

conan7
2009-11-22 18:50:03+01
príspevok od: Lubosza85
dik chlapi uz sa nerozculuj conan7 lebo ty si bol mudry hned ako ti predali fotak
veľmi sa mýliš, ja som ešte stále outsider, ale snažím sa základné veci naštudovať sám...ale toto už je moc...som rád že niekto vie odo mna ešte menej a to ma tak naplňa kludnosťou...

Martin P
2009-11-22 18:52:33+01
to mucenie bolo myslene ako nadsadzka ved pride cas a dozijes sa toho ze pochopis moje slova k tomu treba vek inak sa to neda
ved vies ze vsetko sa kazdemu raz vrati dvojnasobne aj laska aj zloba
tak si davajme bacha aby sme neboli ako niektori nenavideni a zatracovani
ale radsej menej majstri sveta ale o to viac citlivi k potrebam svojim a inych

javelin
2009-11-22 18:52:44+01
Jano Šmok už mal niekolko publikácii v tom roku.....len sa mi to ako sedem ročnému ťažko čítalo.....dodnes sa podla jeho koncepcií vyučuje.....Už vidím ako 90% Ephoťákov Googli, kto je to ten Šmok...:))))

Martin P
2009-11-22 18:54:03+01
veľmi sa mýliš, ja som ešte stále outsider, ale snažím sa základné veci naštudovať sám...ale toto už je moc...som rád že niekto vie odo mna ešte menej a to ma tak naplňa kludnosťou...
nebud rad ze je niekto menej vzdelany a snaz sa mu pomoct vrati sa ti to v podobe usmevu a dobreho pocitu

Lubosza85
2009-11-22 18:54:39+01
kludnos to by si sa mal bat lebo idem zajtra kupit 17-40 a ide sa fotit konecne,studejum vela ale ja nemam rodicov, ktory mi kupia fotak alebo si zobral uver nan, chodim do prace, do skoly a este sa sam o seba staram nemam cas sediet od rana doma na riti ako ty a citat, dakujem ludia ,, a ten nick akoze barbarconan to co je arnie ...urazaj niekoho ineho

Martin P
2009-11-22 18:55:54+01
príspevok od: javelin
Jano Šmok už mal niekolko publikácii v tom roku.....len sa mi to ako sedem ročnému ťažko čítalo.....dodnes sa podla jeho koncepcií vyučuje.....Už vidím ako 90% Ephoťákov Googli, kto je to ten Šmok...:))))
ano ano mam este tie knizky doma a vtedy to bol nedostatkovy tovar
ano aj petra tauska som luskal aj inych ale tazko sa tie knihy zhanali hlavne po antikvariatoch som to mal presmejdene
to boli casy

conan7
2009-11-22 18:56:57+01
ja si tiež priznám že som vyrývač a sčasti aj provokatér aj som na to maximálne zvyknutý že nie všetci ma majú neskutočne rád, zvykol som si a ked som takto potiahol 22 rokov to čo ostalo už nejak vydržím...neide o to kto je majster sveta ale trocha sebereflexie a sebekritiky nezaškodí, a dovolím sí tvrdiť že s tým nemám problém...

Lubosza85
2009-11-22 18:58:26+01
martin dik hlavne tebe si normalny co tu je

conan7
2009-11-22 19:00:43+01
príspevok od: Lubosza85
kludnos to by si sa mal bat lebo idem zajtra kupit 17-40 a ide sa fotit konecne,studejum vela ale ja nemam rodicov, ktory mi kupia fotak alebo si zobral uver nan, chodim do prace, do skoly a este sa sam o seba staram nemam cas sediet od rana doma na riti ako ty a citat, dakujem ludia ,, a ten nick akoze barbarconan to co je arnie ...urazaj niekoho ineho
ty debil ja som na moj 50D šetril 10 mesiacov, chodím do školy a mimo školy robím na dvoch miestach teda mi nerozprávaj o rodičoch, od nich som nepýtal už roky peniaze a do mojho nicku nemáš sa čo starať, a len si kupuj nech majú obchodníci radosť na diletantov sa tešia, lebo tým predajú všetko...

Martin P
2009-11-22 19:02:55+01
ok drzim palce pri kupe objektivu
viem co to je fotit s L kovym sklom
a ked budes mat otazky kludne napis aj do tohto vlakna vzdy sa niekto najde co ti poradia vzdy sa niekto najde co si bude z teba robit srandu a vzdy sa niekto najde co ta bude urazat
ale nedajme sa zvyklat a nevracajme rovnakym sposobom verim ze v tych ludoch je aj dobro len ho este neobjavili alebo ho to vsak horsie v sebe potlacaju a mysli si ze je to slabingerske gesto ked je niekto neagresivny
uz hovorim ako pan farar no nazdar

Lubosza85
2009-11-22 19:05:10+01
ty debil ja som na moj 50D šetril 10 mesiacov, chodím do školy a mimo školy robím na dvoch miestach teda mi nerozprávaj o rodičoch, od nich som nepýtal už roky peniaze a do mojho nicku nemáš sa čo starať, a len si kupuj nech majú obchodníci radosť na diletantov sa tešia, lebo tým predajú všetko...
stary ved sa nerozculuj ja len tak ze ako do mna tak ja do teba, ja priznavam ze neviem vela ale snazim sa napisal som sem iba ozaj ked mi ide o peniaze nechcel som kupit nieaku kokotinu tak bud normalny ved nas spaja fotenie tak bud normalny sorry ale cakam to aj od teba odkial si ja z pn ale robim v tt, mozem pomoct s pracou ale iba v tt

Strana 3 z 5

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()

• ()