Poradte prosim objektiv na canon eos 500d. urcite 17-xx mm povodne som uvazoval o Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 pre Canon XR Di-II VC LD Asp. (IF) ale penazne to neutiahnem, hladam nieco adekvatne resp lacnejsie do 330e, fotit chcem architekturu, prirodu. Ps: som zaciatocnik
je tam slovenska zaruka do 26.9.2010...opotrebenie ziadne, mam len ten jeden zakladny, takze clovek sa o to stara...malo som s nim fotil, vacsinou vsetko s teleobjektivom...a ked aj, tak vacsinou na 50mm resp. 35, cize pre mna rozsahovo nepotrebny...kvoli tomu idem na pevne sklo, aj ked len do zalohy, kym budem mat novy zakladak 24-70/2,8...
sry idem skusit byt zly a zjednavat :-) http://foto.bazos.sk/inzerat/2581457/TAMRON-AF-17-50mm-f28-SP-XR-Di-II-LD-pre-CANON.php
za 300 som ochotny to zobrat
sry idem skusit byt zly a zjednavat :-) http://foto.bazos.sk/inzerat/2581457/TAMRON-AF-17-50mm-f28-SP-XR-Di-II-LD-pre-CANON.php
a ten ujo ma svk zaruku?
ok, chces cenu? 280 bez filtra, prides si pren, 300 bez filtra, donesiem ti ho do BB, 320 s filtrom, prides si pren, 330 s filtrom donesiem ti ho priamo ku tebe, pokial to viem otocit v ramci jedneho dna z juhu stredneho Slovenska...moznosti mas habadej...
a ten ujo ma svk zaruku?
ok, chces cenu? 280 bez filtra, prides si pren, 300 bez filtra, donesiem ti ho do BB, 320 s filtrom, prides si pren, 330 s filtrom donesiem ti ho priamo ku tebe, pokial to viem otocit v ramci jedneho dna z juhu stredneho Slovenska...moznosti mas habadej...
nie nie je v záruke, kupoval som ako full nový v kite s 50D (asi pred 4 mesiacmi) za 800€, bez papierov...známy používania nenesie žiadne, dával som nanho velmi pozor, 100%ný stav - málo používaný
nie nie je v záruke, kupoval som ako full nový v kite s 50D (asi pred 4 mesiacmi) za 800€, bez papierov...známy používania nenesie žiadne, dával som nanho velmi pozor, 100%ný stav - málo používaný
som z Ba, ak budes mat cestu sem, tak by som ho zobral
Ja už mám taký dojem, že ten objektív skončí raz na smetisku ako málo používaný, aj keby zmenil desiatich majiteľov :-)
mám to v profile, často som v Leviciach a aj v Nitre, pre teba asi skôr LV. Jasné že môžeš napíš do súkromnej správy prosím ťa detaily, nerobme offtopic :)
som z Ba, ak budes mat cestu sem, tak by som ho zobral
Ja chodím do NR do školy, ale ked zobereš na 100% (samozrejme najprv odskúšaš, zistíš že je ok), či lepšie povedane vážne sa zaujímaš zoberiem ti to do BA...
ako clovek rychlo prejde od svetelneho Tamronu ku 17-85 :o)))
Však 17-85 nemusí byť zlá vec :-)
Ja keď som si kúpil Nikkor 17-55/2,8, tak som si stále nechal aj seťák do zálohy keď chcem ísť napr. niekam na výlet a nechcem ťahať so sebou zbytočne veľa kg. Váži iba niečo cez polovicu toho čo 17-55 a má o dosť väčší rozsah.
Objektiv na canon eos 500d
furt len tamron
ja ti predám canon 17-85 is usm za 230€...rozhodni sa :) :D
furt len tamron
ja ti predám canon 17-85 is usm za 230€...rozhodni sa :) :D
stary tamron je skoro rovnaky uplne ako novy
Ja keď som si kúpil Nikkor 17-55/2,8, tak som si stále nechal aj seťák do zálohy keď chcem ísť napr. niekam na výlet a nechcem ťahať so sebou zbytočne veľa kg. Váži iba niečo cez polovicu toho čo 17-55 a má o dosť väčší rozsah.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa