Poradte prosim objektiv na canon eos 500d. urcite 17-xx mm povodne som uvazoval o Tamron SP AF 17-50mm F/2.8 pre Canon XR Di-II VC LD Asp. (IF) ale penazne to neutiahnem, hladam nieco adekvatne resp lacnejsie do 330e, fotit chcem architekturu, prirodu. Ps: som zaciatocnik
žeby som sedel na dvoch stoličkách a ocitnem sa na zemi? :) nie nie ja sa považujem sa férového...ked obidvaja to budú chcieť zobrať tak pre bratislavského človeka mám riešenie vymyslené ale tebe nepoviem hehe :) zatial obidvaja by si na to pozreli :) to by bol obchod, keby som obidvom predal a objektív by som nechal nie? :D :D :D :)
žeby som sedel na dvoch stoličkách a ocitnem sa na zemi? :) nie nie ja sa považujem sa férového...ked obidvaja to budú chcieť zobrať tak pre bratislavského človeka mám riešenie vymyslené ale tebe nepoviem hehe :) zatial obidvaja by si na to pozreli :) to by bol obchod, keby som obidvom predal a objektív by som nechal nie? :D :D :D :)
to také existuje??? možno Palo by aj spravil, načo má potom kopírky a tlačiarne ktoré sa nezmestia ani do troch obývačiek nie? :D :D
priamo kopirka nie, ale je 3D skener a 3D tlaciaren...vyzera to celkom fajnovo, len by sa ten objektiv nedal pouzivat :o))) ale nebudem pisat offtopic...
ale ked dosetris tak si vezmi toto - je to vynikajuce sklicko
http://www.bestcena.sk/canon-ef-1200mm-f56l-usm-objektiv-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-201.html
alebo potom by som predsa skusil ten tamron ak ti toto nepasuje (navyse sa treba prihlasit na kulturistiku aby si to vladal niest)
Objektiv na canon eos 500d
ok, som zvedavy, ako uspokojis dvoch naraz :o))
http://www.bestcena.sk/canon-ef-1200mm-f56l-usm-objektiv-Slovensko-BestCena-To-je-dobre-NAJlacnejsie-p-201.html
alebo potom by som predsa skusil ten tamron ak ti toto nepasuje (navyse sa treba prihlasit na kulturistiku aby si to vladal niest)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa