Fórum » O TECHNIKE

D300s

Fotorekreant
2009-11-23 22:58:15+01
Zdravím, chcel by som sa spýtat ako je spolahlivý AF pri snímaní videa Nikone D300s. Máte niekto osobné skúsenosti ? Dakujem .

Karol Srnec
redakcia ephoto.sk 2009-11-24 08:32:01+01
O DSLR ako kamerach som pisal clanok. Priprav sa na to, ze zaostrovanie, zoomovanie, ovladanie nahravania je na zrkadlovke velmi obtiazne. V ziadnom pripade to nie je ani trochu podobne videokamere. Vo svete leti hlavne Canon EOS 5D MK II, ale ten, kto to chce pouzivat naozaj tak, aby to malo zmysel, musi si k tomu dokupit to ´lesenie´ zo vstkymi tymi koleckamia a externym displejom. Jediny fotak, ktory sa da akotak pouzit na natacanie, bez specialneho prislusenstva je Panasonic GH-1.

jake
2009-11-24 08:34:49+01
suhlasim s karolom - D300s to ma uzivatelsky vcelku dobre ale velmi nekomfortne - som klasik, na filmovnie treba kameru - aj keby bola kvalita akakolvek, uzivatelsky komfort bez toho ´koleckoveho´ prislusenstva bude vzdy problem , hoci kvalitativne je to na najvyssej urovni

conan7
2009-11-24 17:45:04+01
príspevok od: jake
suhlasim s karolom - D300s to ma uzivatelsky vcelku dobre ale velmi nekomfortne - som klasik, na filmovnie treba kameru - aj keby bola kvalita akakolvek, uzivatelsky komfort bez toho ´koleckoveho´ prislusenstva bude vzdy problem , hoci kvalitativne je to na najvyssej urovni
offtopic: kúpil si už tú kameru?

jake
2009-11-24 19:45:03+01
príspevok od: conan7
offtopic: kúpil si už tú kameru?
mam ju zajednanu , zatial ale nedosla na sklad tak cakam

Strana 1 z 1

Inzercia
  • ()

• ()

• ()

• ()