Ahojte
Časom by som si chcel kúpiť zrkadlovku ale mám množstvo otázok.
p.s prosím nepíšte reakcie tipu- takých tém tu je a pod... dik
1. Ako je to u Nikonu D 90 s objektivmi? Musia byt DX? Alebo ako je to vlastne s tim motorcekom.
2. Nevie niekto povedať či majú nikony alebo canony lepší pomer cien s kvalitou u objektívov?
3, Ako je to z dostupnostou objektívov pre znacky ako je Pentax, Sony, olympus a íné?
4. Oplatí sa aby mal foták utesnenie pred vonkajšími vplivmi ked nefotím v extrémnich podmienkách?
zatial tolko, ostatne budem postupne pridavat. dakujem
Ja by som navrhoval toto vlákno totálne zaspamovať aby autor pol dňa nič iné nerobil len mazal svoju schránku, aspoň sa nebude pýtať takéto voloviny ;-)))
podla mna sa autor az take blbosti nepyta, akurat nevie, ze je to tu vecna tema. Ked chce ostatne len pridavat, zrejme sa chce opytat aby mu niekto poradil s colormanagementom a aky ma kupit monitor
chalani to ste riadne uj*bali tomu :D :D to som čakal, spokojný som :D :D
ale to by som ešte prežral že sú to banálne otázky, ale to že autor vlákna ešte pred otázkou zdrbe každého, že ´neskúste mi toto a toto napísať dobréééééé???´ tak to už ma dostalo :)
podla mna sa autor az take blbosti nepyta, akurat nevie, ze je to tu vecna tema. Ked chce ostatne len pridavat, zrejme sa chce opytat aby mu niekto poradil s colormanagementom a aky ma kupit monitor
A najlepšie je vidno že si z nás robí autor srandu,keď dá otázku a odhlási sa,to aby nemusel pozerať čo si o ňom myslíme,asi bude fakt jediná prevychova podobne ondividua zaspamovať!!!!
Ano, je lepší, len na ten objektív už potrebuješ zbrojný preukaz. Ale zas má vyhodu, že keď odfotíš niekoho kto si to nepraje, tak pokial pribehne k tebe, tak je tak zadýchaný, že už neprotestuje.
Ano, je lepší, len na ten objektív už potrebuješ zbrojný preukaz. Ale zas má vyhodu, že keď odfotíš niekoho kto si to nepraje, tak pokial pribehne k tebe, tak je tak zadýchaný, že už neprotestuje.
:D :D :D na to som nemyslel :D :D Palo Strhak ten objektív chcel použiť na fotenie povrchu Slnka :D si myslím v tom nemá konkurenciu :D
mna aj tak vie najviac nasrat ked niekto zada temu a na internet chodi raz za mesiac. Ci nas len pozoruje alebo si fakt neracil precitat ani jednu odpoved...
1) nie
2) večná téma ako čo je lepšie Mercedes alebo BMW?
3) dostupnosť trochu (dosť) slabšia ako N/C
4) podľa svojich priorít (u mňa sa utesnenie oplatí)
Zrkadlovka
2. neviem
3. neviem
4. neviem
2. neviem
3. neviem
4. neviem
A nikoho nebude zaujímať, že si admin :-)))
ale to by som ešte prežral že sú to banálne otázky, ale to že autor vlákna ešte pred otázkou zdrbe každého, že ´neskúste mi toto a toto napísať dobréééééé???´ tak to už ma dostalo :)
len to nikomu nehovor :o))
2) večná téma ako čo je lepšie Mercedes alebo BMW?
3) dostupnosť trochu (dosť) slabšia ako N/C
4) podľa svojich priorít (u mňa sa utesnenie oplatí)
obšírnejšie pozri iné témy a fotoškolu
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa