Chcem sa spytat ..kupil som si teraz tento objektiv, zatial som ho nemal nejako prilezitost vyskusat v dobrom svetle kedze stale prsi a pocasie je take na nic, ma niekto z vas s nim skusenosti pri foteni krajiniek atd ?? na akej clone a na akom ohnisku dosiahol najlepsie vysledky resp. ostrost ? ..dakujem
nezatazoval by som sa testami, proste fot! za dane peniaze je to vyborna kvalita, nic lepsie ani nic lacnejsie sa ako nahrada tohto tamronu neda najst - a male vady ti kompenzuje zas pocit z dobrej kupy - preto mas vyborny objektiv, vady minimum
vinetacia na 17mm ohnisku pri pouziti P cokin systemu a sem tam aj pri pouziti PCL, ale to sa da casto odhalit uz v hladaciku, cize nevidim v tom nejaky vacsi problem ked o tom vies a vies ako tomu predist...
vinetacia na 17mm ohnisku pri pouziti P cokin systemu a sem tam aj pri pouziti PCL, ale to sa da casto odhalit uz v hladaciku, cize nevidim v tom nejaky vacsi problem ked o tom vies a vies ako tomu predist...
...používam na ňom CPL B+W MRC (nie slim) a taktiež v kombinácii s P cokin filtrom/filtrami (max 2 ks)....vinetáciu som ešte nespozoroval.....riešením je však posledný slot držiaka odrezať:)...
Pocasie az na extremy nie je na nic. Napriklad zatiahnuta obloha je fajn na CB foto. To sklo je super, pomer cena - vykon je skvely. Ked chcem max. HO tak clonim od cca 8 hore.
Tamron 17-50 prva verzia
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa