poprosim poradit,mam 70-200 f 4 is L neviem si na plnom manuali na mojej 40-ke nastavit clonu 2,8 koli rozmazanemu pozadiu,da sa s tym nieco robit?alebo pomoze len servis? kua....
...ale ešte stále neni som úplne rozhodnutý....lebo do výberu mi skočilo jedno suuuper sklo - samyang 650-1300mm f8-16 + 2x TC s optickým členom z brúseného skla, čo vy na to?!!!!
....matnicu akú? na MF?
....fungujú tie záblesky aj na 380V pri nestabilných dodávkach?
...poiaľ pamätám, už si sa na tom raz dobre pobavil..či to nie ty si bol?.....ja som si to minule čítal len tak.....nie žeby som mal zlú náladu....ale ptm som mal lepšiu :))
ja mám taký problém. Nechcel som zakladať nové vlákno tak to fuknem sem. Nie som si istý, či sa to tu už riešilo, ale chcel by som vedieť, či som poloprofesionál.
clona
Jednoznačne pevná dvacina s predsádkou.......
...ale ešte stále neni som úplne rozhodnutý....lebo do výberu mi skočilo jedno suuuper sklo - samyang 650-1300mm f8-16 + 2x TC s optickým členom z brúseného skla, čo vy na to?!!!!
....matnicu akú? na MF?
....fungujú tie záblesky aj na 380V pri nestabilných dodávkach?
....potrebujem aj toto?
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=2733
...poiaľ pamätám, už si sa na tom raz dobre pobavil..či to nie ty si bol?.....ja som si to minule čítal len tak.....nie žeby som mal zlú náladu....ale ptm som mal lepšiu :))
diky
pf 2010
diky
pf 2010
....aj tebe nový rok...aj všetkým....aj Bališovi :))
ja pisem makke yi a on tvrde i
mame to rozdelene
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie