Poprosim znalych,teda tych co s uvedenim objektivom fotia zda sa Vam tato foto v poriadku?alebo sa niekde stala chyba?alebo je naozaj tento objektiv na plnu dieru taky maky? a neostry?
je to strašne malí obrázok aby sa to dalo porovnať s niečim, to je po prvé a po druhé by sme museli vedieť ako mal Conan7 nastavenú ostrosť vo fotoaparáte. No vo všeobecnosti platí že f/4kové sklá 70-200 boli ostrejšie, ale bokeh nemali tak pekný. Ak chceš kupovať toto sklo počkal by som na to nové ako dopadne v testoch a recenziách
je to strašne malí obrázok aby sa to dalo porovnať s niečim, to je po prvé a po druhé by sme museli vedieť ako mal Conan7 nastavenú ostrosť vo fotoaparáte. No vo všeobecnosti platí že f/4kové sklá 70-200 boli ostrejšie, ale bokeh nemali tak pekný. Ak chceš kupovať toto sklo počkal by som na to nové ako dopadne v testoch a recenziách
kde si to mám pozrieť Pali? myslíš teraz tie scéniské alebo aké režimy? tam mám standard
kde si to mám pozrieť Pali? myslíš teraz tie scéniské alebo aké režimy? tam mám standard
stlač tlačítko vedľa FUNC. to na ľavo. Pozri sa na akom Picture Style si, stlač INFO. a hneť prvý riadok máš ostrosť. Tak tam si vieš priamo vo fotoaparáte nastaviť ostrosť ;-)
stlač tlačítko vedľa FUNC. to na ľavo. Pozri sa na akom Picture Style si, stlač INFO. a hneť prvý riadok máš ostrosť. Tak tam si vieš priamo vo fotoaparáte nastaviť ostrosť ;-)
hej Picture Style, už som na to prišiel... :) a mám standard.
mal som 70-200 f4 IS a nebola to az taka bomba....
ztmavil si to cez úrovne, alebo ako? alebo čo si vlastne robil? dnešný dobrý skutok ešte nemáš za sebou, teda by si mohol povedať či si vlastne robil, aby bol pokoj... :) v inakšom prípade ťa zablokujem a poprosím admina aby ťa vymazal :D :D no vyber si :)
lebo to bola momentka: akurát pribehla, mama jej niečo povedala, pozrela sa (máš originál pozri sa do oka je tam odraz scény :)), cvak, a už bola inde...
canon 70-200 f2,8
alebo vymením za Canon EF 200mm f/2.8L II USM :-DDD
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie