Viem ze uz tu nieco bolo pisane o ebayi a taktiez som hladal o amazone ale nenasiel som tak dufam ze nebude nikto proti ked zalozim tuto temu. Chcem sa spytat ci niekto kupoval uz z amazonu a ci je cena napisana tam konecna lebo viem ze americania maju dan zvlast (GST, PST ) a takisto by bodla info ci sa tieto veci este nejako preclievaju. Dakujem
Neni normalne na amazone treba predajcu vopred kontaktovat mailom. Ked je cena az prilis vyhodna, pozri z ktorej krajiny to posielaju a skontroluj dodavaciu dobu. Ked tam je nieco o troch tyzdnoch, pojde to pravdepodobne z cinskej republiky alebo Hongkongu. Su aj tam spolahlivy predajci, ale kto ma vediet komu sa da doverovat.. Otazka je aj, ci ti napr. v pripade zaruky tuna v servise fotak opravia, alebo to neuznaju lebo je kupovany mimo EU.
No hlavne je rozdiel ci objednavate z amazon.com , amazon.de, amazon.co.uk., ceny sa totiz lisia niekedy vyrazne , niekde vam napise ze sa tovar vobec neda dorucit do vasej krajiny, vacsina vyrobkov ma cenu konecnu , uvadzaju cenu za dopravu zvlast, alebo vacsinou od 30 eur v cene, treba preklikat apreverit, ja objednavam z amazonu uz roky a ziaden problem, hlavne ked si nieco objednate a nepaci sa , v klude im to poslete spat a peniaze bez problemov poukazu spat, nerobim im reklamu ale svojim servisom si ju robia sami, ak som objednaval napriklad aj rozne cinske elektronicke vecicky a nefungovali ako deklaruju, nikto sa nepytal preco , vratil som tovar zdarma a bolo vybavene, za amazon ako taky teda u mna palec hore..., nakoniec je to najvacsi globalny webshop , len na slovensku sa o tom zbytocne hovori, mame tu len alzy a heje a pod.
premyslam nad kupou canon 5d mark lll,na amazone je az podozrivo priazniva cena 875€, tak mam mensie obavy, neviete mi niekto poradit, ci tam nie je nejaky ,,hacik", alebo je ta cena a cely predaj v poriadku? vdaka
premyslam nad kupou canon 5d mark lll,na amazone je az podozrivo priazniva cena 875€, tak mam mensie obavy, neviete mi niekto poradit, ci tam nie je nejaky ,,hacik", alebo je ta cena a cely predaj v poriadku? vdaka
Ide to z Ciny, aj ked ma adresu nemecku. Trva to dlhsie (az 21 dni), za poslanie na SK platis 11 Euro plus 2 Eura za kazdu objednanu vec. (aj ked v jednom baliku) Predajca je na amazone novy, takze nema ziadne hodnotenia a (zatial) niesu s nim skusenosti. To neznamena ze musi byt cierna ovca. Takze na riziko.. Kto si trufne prvy?
Ide to z Ciny, aj ked ma adresu nemecku. Trva to dlhsie (az 21 dni), za poslanie na SK platis 11 Euro plus 2 Eura za kazdu objednanu vec. (aj ked v jednom baliku) Predajca je na amazone novy, takze nema ziadne hodnotenia a (zatial) niesu s nim skusenosti. To neznamena ze musi byt cierna ovca. Takze na riziko.. Kto si trufne prvy?
Hej, uz je prec. Predsa teda podvodnik..? Tovar mal deklarovany ako novy. Ten extremny rozdiel v cene bol ale uz podozrivy. Osobne tiez rad usetrim (ako asi kazdy) ale do takehoto kseftu by som nesiel.
nakup z amazonu
Ked je cena az prilis vyhodna, pozri z ktorej krajiny to posielaju a skontroluj dodavaciu dobu.
Ked tam je nieco o troch tyzdnoch, pojde to pravdepodobne z cinskej republiky alebo Hongkongu.
Su aj tam spolahlivy predajci, ale kto ma vediet komu sa da doverovat..
Otazka je aj, ci ti napr. v pripade zaruky tuna v servise fotak opravia, alebo to neuznaju lebo je kupovany mimo EU.
https://www.amazon.de/Canon-SLR-Digitalkamera-Megapixel-CMOS-Sensor-Prozessor/dp/B007KKKJYK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478080101&sr=8-1&keywords=canon+5d+mark+lll
https://www.amazon.de/Canon-SLR-Digitalkamera-Megapixel-CMOS-Sensor-Prozessor/dp/B007KKKJYK/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1478080101&sr=8-1&keywords=canon+5d+mark+lll
za poslanie na SK platis 11 Euro plus 2 Eura za kazdu objednanu vec. (aj ked v jednom baliku)
Predajca je na amazone novy, takze nema ziadne hodnotenia a (zatial) niesu s nim skusenosti.
To neznamena ze musi byt cierna ovca.
Takze na riziko..
Kto si trufne prvy?
za poslanie na SK platis 11 Euro plus 2 Eura za kazdu objednanu vec. (aj ked v jednom baliku)
Predajca je na amazone novy, takze nema ziadne hodnotenia a (zatial) niesu s nim skusenosti.
To neznamena ze musi byt cierna ovca.
Takze na riziko..
Kto si trufne prvy?
Tovar mal deklarovany ako novy.
Ten extremny rozdiel v cene bol ale uz podozrivy.
Osobne tiez rad usetrim (ako asi kazdy) ale do takehoto kseftu
by som nesiel.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie