Ahojte, som v tomto obore amater a rozhodujem sa medzi tymito dvoma zrkadlovkami.. e-420 vs e-520....dolezitu ulohu hra hlavne cena (takze preto aj olympus)... precital som uz snad vsetky recenzie a viem ze 520-ka ma navyse podstatnu stabilizaciu obrazu....LENZE...420 sa za rovnaku cenu predava aj s dalsim objektivom Zuiko Digital ED 40 -- 150 mm 1:4,0 - 5,6...takze otazka skor znie takto :
oplati sa kupit tu 520ku v kite so Zuiko Digital ED 14 -- 42 mm 1:3,5 - 5,6, alebo radsej 420ku v kite so Zuiko Digital ED 14 -- 42 mm 1:3,5 - 5,6 + Zuiko Digital ED 40 -- 150 mm 1:4,0 - 5,6 ?
Stoji ten jeden objektiv za lepsi grip + vacsi displej + stabilizaciu obrazu ktora je na 520ke ?
gratulujem dobra volba
vitaj v klube canonistov
uvidis ked ta to chyti tak za chvilu budes chciet aj lepsie modely a prislusenstvo ti ostane
canon a nikon je cesta trvaleho a dlhodobeho rozvoja a mas do buducnosti zaistenu kompatibilitu prislusenstva
este raz gratulujem
tak ako som slubil, tak sem napisem moje prve pocity z Canonu 400D....no po pravde, cakal som od toho podstatne menej :) Pri porovnani s kompaktom od Olympusu mam az zimomriavky :D Telo mi vyhovuje a aj vaha je fajn....a tie nastavenia ... no mam dost :D to kym vyskusam vsetko, tak dovtedy to uz bude historicky kus...naozaj dakujem vsetkym na tomto fore ktori mi pomohli pri vybere...bez vas by som skoncil na 4/3 Olympuse :))
tak ako som slubil, tak sem napisem moje prve pocity z Canonu 400D....no po pravde, cakal som od toho podstatne menej :) Pri porovnani s kompaktom od Olympusu mam az zimomriavky :D Telo mi vyhovuje a aj vaha je fajn....a tie nastavenia ... no mam dost :D to kym vyskusam vsetko, tak dovtedy to uz bude historicky kus...naozaj dakujem vsetkym na tomto fore ktori mi pomohli pri vybere...bez vas by som skoncil na 4/3 Olympuse :))
tak si oblec nieco teple a sup zajta fotit ... nech nam ukazes co ten kanon dokaze ;-)
no vidis to, ako tesne si sa vyhol spolocenskej degradacii vyberom spravnej znacky :)
OLY 4-ka alebo 5-ka ?
vitaj v klube canonistov
uvidis ked ta to chyti tak za chvilu budes chciet aj lepsie modely a prislusenstvo ti ostane
canon a nikon je cesta trvaleho a dlhodobeho rozvoja a mas do buducnosti zaistenu kompatibilitu prislusenstva
este raz gratulujem
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa