Myslim, ze lepsie spravite ak peniaze poslete mne a nemusite ani do Finska. Ucinok to bude mat +/- rovnaky. Hlavne ked som klikol na Conditions of Use a tam na mna vypadlo slovko Western Union...
takže chuapi mjenší updejt.
píšem jak magor lebo na našô fôrum odkázali nejakô inô fôra kde sa pátali na trajdeeseler.kom, aby si to oni nevygôgôglili, nepreložili a neprišli na fintô ktorú idem urobiť.
v skratkô, napísal som im maila že som obvolal kamošov fotokgrafov a že chceme urobiť hromadnô objednávkô (navymýšľalô som si 10 nikôrov objektívov)...ale povedalô som že my tô vôpred platiti nembudeme, ale chceme nejaký seriôzny spôsob platenia, lebo nebudeme prevadzať cca 7K € len tak vôpred hocikomu.
no napísalo sôm im, že my najperv chceme skúsiť 1 obbjektív pokusne, že ako to príde, donáška, kvalita a takô, a ak budeme spokojnô, vezmeme zvyšôk./objednal som si sedumdesat - dvesto VR ef/dva tečka osem
takisto som si vyžiadalô, aby aj ten prvô objektif šiel nejakou bezpečnov cestov, že nech to vyplatím ja kurírovi na ruku alebo nech to pošlú oni a ked to príde, ja to zacvakám prevodôm.
tak tetka odpísala že postúpila ten mejl bossovi, že čaká na odpoveď...
sám som zvedavý akô to dopadne. p.s. ak by ste chceli tak som si objednal 1 kor stopat mm makro, stvoro kôrov dvadsat-ôsem az sedumdesat ef/dva tecka osum a petoro korrov sedumdesat-dvestofky vr :D
Chapem tvoju pointu a som fest zvedavy na vysledok. Myslim si vsak, ze asi na pridu na to, ze ich tahas za nos. Ale ked sa podarilo ludom dobehnut i scamerov, preco nie...? Drzim palce.
hm ako, rád bych somf abych zme to rozdebatovali, ale problém fóra je že je fiditeľné pre fšetkých a našol som na nete na iných fórach ktoré rozoberali stranku oskusaj_digitaloznu_zrkadlovecku.kom(preloste si) a odgazovali ich tuna cez G prekladač.
pokojne môšem objednáfku smeniť, zatim sa rieši iba ten sedumdesát-dfesto ve er
a ak by sefko ponukol bespecnu platfbu aj pre zfysok objednafky, pokojne si objednate co vam serdco raci(ak sa teda ukaze ze to ofajc nie je)
Dobré ceny
http://exposedscammers.wordpress.com/?s=www.nultec.net
http://whois.domaintools.com/trydslr.com
Ak niekto objednáte dajte vediet čo prišlo alebo neprišlo.
fuuuha
napísal som im mail...uvidíme :)
Prices are cheap, because we are selling confiscated products from government auctions.
All products are brand new and original, and come with a full guarantee.
vyzerá to seriózne...vymením so slečnou ešte pár mailov ohľadom prepravy a hlavne platby za tovar, a uvidíme..
vymýšľajte, ako ušiť búdu na e-shop ktorý šije búdy na ľudí :)
iste sa na niečo nachytajú :)
píšem jak magor lebo na našô fôrum odkázali nejakô inô fôra kde sa pátali na trajdeeseler.kom, aby si to oni nevygôgôglili, nepreložili a neprišli na fintô ktorú idem urobiť.
v skratkô, napísal som im maila že som obvolal kamošov fotokgrafov a že chceme urobiť hromadnô objednávkô (navymýšľalô som si 10 nikôrov objektívov)...ale povedalô som že my tô vôpred platiti nembudeme, ale chceme nejaký seriôzny spôsob platenia, lebo nebudeme prevadzať cca 7K € len tak vôpred hocikomu.
no napísalo sôm im, že my najperv chceme skúsiť 1 obbjektív pokusne, že ako to príde, donáška, kvalita a takô, a ak budeme spokojnô, vezmeme zvyšôk./objednal som si sedumdesat - dvesto VR ef/dva tečka osem
takisto som si vyžiadalô, aby aj ten prvô objektif šiel nejakou bezpečnov cestov, že nech to vyplatím ja kurírovi na ruku alebo nech to pošlú oni a ked to príde, ja to zacvakám prevodôm.
tak tetka odpísala že postúpila ten mejl bossovi, že čaká na odpoveď...
sám som zvedavý akô to dopadne. p.s. ak by ste chceli tak som si objednal 1 kor stopat mm makro, stvoro kôrov dvadsat-ôsem az sedumdesat ef/dva tecka osum a petoro korrov sedumdesat-dvestofky vr :D
pokojne môšem objednáfku smeniť, zatim sa rieši iba ten sedumdesát-dfesto ve er
a ak by sefko ponukol bespecnu platfbu aj pre zfysok objednafky, pokojne si objednate co vam serdco raci(ak sa teda ukaze ze to ofajc nie je)
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa