Len zas ci neposlu tebe normalne, povedia si ze skusa a tolko so zizku obetuju - bude to ako reklamna kampan :) ... a potom budu dalej obabravat :) Ale vsimol som si ze sa im menia pocty tovarov na sklade a free postovne je uz nad stoE - predtym bolo 5o.
Uf to je preklep ... ZO :)) Ja mam inak celkom zaujem o blyskac najnovsi od N :D
Inak tieto ´kryptovane´ spravy aj tak nepomozu, lebo tuto diskusiu som nasiel cez gugl prave po zadani nazvu ich stranky :)
tak odpovede sú..ale negatívne...vraj to posunula slečna šéfovi, a po pár dňoch mi to zamietol.
tak som jej napísal nech s ním skúsi ešte pokecať, však peniaze dostane tak či tak...načo mi ona odpísala
I will try again, but, frankly speaking, he is a total dumbass.
He thinks to close retail sales, because he landed a contract with Calumet UK for 3 million Euros and plans to sell only to wholesalers and retail chains.
hm no som zvedavý, no už mám objednanú sigmu 70-200 f/2.8 čiže tak no..neverím že sa to podarí. ale volala ma do fínska aby som si to prevzal osobne už niekoľkokrát :D:D:D
Také mě zaujala reklama a ceny na ´traj-de-es-el-er...´. A začal jsem pátrat s pomocí Googlu. Našel jsem ale jen varovné informace, jak se dalo čekat. Jedná se o stejný e-shop jako je ´fást-kamera-stór.kom´ http://tinyurl.com/36jv3br , o němž si lze přečíst jen neblahé zkušenosti např. na ephotozine.com: http://tinyurl.com/2ubvfya
Dále jsem na Googlu našel, že na obou ruských adresách zmíněných e-shopů jsou vždy celnice. V tzv. EU skladech jsou nějaké logistické firmy. Je možné, že všechny ty adresy jsou jen náhodně vybrané, aby to vypadalo opravdově, ale o e-shopu tam nemusí nic vědět. Peníze se totiž posílají na soukromou osobu!!!
Jak to tam v okolí vypadá, se jde podívat pomocí Google Street View: http://tinyurl.com/38zyvta
Mohla by to být ta velká budova za zatáčkou. Je tam ale zákaz vjezdu.
Dobré ceny
Inak tieto ´kryptovane´ spravy aj tak nepomozu, lebo tuto diskusiu som nasiel cez gugl prave po zadani nazvu ich stranky :)
tak som jej napísal nech s ním skúsi ešte pokecať, však peniaze dostane tak či tak...načo mi ona odpísala
I will try again, but, frankly speaking, he is a total dumbass.
He thinks to close retail sales, because he landed a contract with Calumet UK for 3 million Euros and plans to sell only to wholesalers and retail chains.
hm no som zvedavý, no už mám objednanú sigmu 70-200 f/2.8 čiže tak no..neverím že sa to podarí. ale volala ma do fínska aby som si to prevzal osobne už niekoľkokrát :D:D:D
Dále jsem na Googlu našel, že na obou ruských adresách zmíněných e-shopů jsou vždy celnice. V tzv. EU skladech jsou nějaké logistické firmy. Je možné, že všechny ty adresy jsou jen náhodně vybrané, aby to vypadalo opravdově, ale o e-shopu tam nemusí nic vědět. Peníze se totiž posílají na soukromou osobu!!!
v kuse samé výhovorky a pozýva ma do fínska...
Mohla by to být ta velká budova za zatáčkou. Je tam ale zákaz vjezdu.
prečítaj si tie fóra čo postol nikonian.
je to FAKE, odžub...už ani tetka neodpisuje.
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa