..ahojte vyberám si zrkadlovku,no takže moje vyhliadky skončili nakoniec u foťákov Olypmus 510 ktory som nasla v obchode za 399e , potom sa rozhodujem este medzi Olympusom e 450 ktory som nasla za 349e ... a ešte Sony Alpha DSLR-A230 ktorý som našla tiež v prijatelnej cene 349e ..ake su podla vas pre a proti?asi vezmem olympus e-450 kedze cena je lepsia a aj vaha a dizajn
..dizajn Olyho?....to snáď nie........E1, E500, E30, E3...tie ešte vyzerajú....ostatok mne osobne po stránke dizajnu vôbec nesadlo:)...E-330 je čerešnička na torte........inovácie neberiem samozrejme v úvahu:))...
jooj. boze. musis si honit ego nad olympusom? tebe sa nepaci, mne sa paci. staci, ok?
no oslovením si to rozbehol dobre, ale potom ...
Chcem len vyjadriť neobvyklú myšlienku, že som radšej keď mi foťák žiadne ´úpravy´ nerobí sám pokiaľ je to možné a to čo ty pokladáš za výhodu ja teda nie.
Tu nejde o ego, lebo to aj tak neviem čo znamená, ale skôr o to aby sme kolegyni ukázali viac názorov na vec.
Oly vobec nie je pre babu zlý, je to malé ľahké a podľa mňa robí peknu pleťovku a ma poriadnu hlbku ostrosti kvoli malemu senzoru. (A ked kupiš FF tak ti zostane ak odovolenkovo/turistický foťák :) jediná pre mna podstatná nevýhoda Olyho je trochu malý hľadáčik - ale ja som slepúch zase. Ak máš už teraz výraznejšie ambície ako fotiť deti skús Canon 1000D/450D/500D alebo jazdené 40D tých je mrte, alebo Nikon D3000/5000 + seťak, na štart je to dobré a potom si kúpiš 50/1,8 postupne a všetko ostatne
jooj. boze. musis si honit ego nad olympusom? tebe sa nepaci, mne sa paci. staci, ok?
Odporúčam super vlákno, každému ,kto si chce pokecať o tomto suprovom foťáčiku...
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1355
keby aspon 1/10 tvojich prispevkov bol k veci, ani si nevies predstavit ako by si obohatil toto forum.
Kveto: co to je za druhy nazor, ked vymenujes len vsetky negativa? baba nepovedala co bude fotit, ale ty hned vies ze toto je pre nu ta najhorsia volba, pricom kludne to moze byt to najlepsie. sam som napisal ze ma vela nevyhod, ale ak potrebujes prave to co dava, tak preco nie?
a ty sa prosim ta comu rozumies? 99% tvojich prispevkov je o tomto. o nicom. comu sa ty prosim pekne rozumies? asi tak honeniu vlastneho ega.
rozumiem sa najme kapustnym hlavam.
ktory fotak?
Chcem len vyjadriť neobvyklú myšlienku, že som radšej keď mi foťák žiadne ´úpravy´ nerobí sám pokiaľ je to možné a to čo ty pokladáš za výhodu ja teda nie.
Tu nejde o ego, lebo to aj tak neviem čo znamená, ale skôr o to aby sme kolegyni ukázali viac názorov na vec.
http://www.ephoto.sk/uzivatelska-sekcia/forum/?action=showComments&id=1355
Kveto: co to je za druhy nazor, ked vymenujes len vsetky negativa? baba nepovedala co bude fotit, ale ty hned vies ze toto je pre nu ta najhorsia volba, pricom kludne to moze byt to najlepsie. sam som napisal ze ma vela nevyhod, ale ak potrebujes prave to co dava, tak preco nie?
Ibaže ,nie si ty ten vševed intaľigentný ?
rozumiem sa najme kapustnym hlavam.
S tou tvojou hádavosťou ta nebude mať nikto rád...:))
zaregistrujte sa a presvedčte o mnohých z výhod byť členom
- moj profil
- albumy
- pošta
- pridávanie fotografií
- komentáre
- záložky
- notifikácie
- diskusie
- hodnotenie
Zaregistrujte sa